Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου – «Είναι δύσκολη η θέση μου…»

«Αν εκείνη νιώθει έτσι, είναι δικαίωμα της»

19 Σεπτεμβρίου 2021 16:29
Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου – «Είναι δύσκολη η θέση μου…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» που προκάλεσαν σάλο. «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγγνώμη», είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA. Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε:

«Με πονάει ότι έγινε όλο αυτό. Κακώς είναι στη φυλακή. Είχα συνεργασία μαζί του, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με τη γυναίκα του την Ελπίδα. Σας παρακαλώ παιδιά!».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και δεν έμειναν ασχολίαστες ούτε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», με την παρουσιάστρια να εκφράζει με αμηχανία την άποψή της.

«Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν την άποψή τους. Ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει. Εμείς δεν θα στερήσουμε την ελευθερία να πάρουν το μέρος του, απλά θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε γι αυτά που λέμε και κάνουμε. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα σε κάποιον να πιστεύει ότι θέλει και να νιώθει ότι θέλει. Εμείς μπορούμε να μη συμφωνούμε και καλά κάνουμε. Έχει τη δική της σχέση με τους ανθρώπους που κρίνονται από τη δικαιοσύνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μαρία Ιωαννίδου: "Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη! Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε"

Μαρία Ιωαννίδου:

Η αγαπημένη Μαρία Ιωαννίδου, παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος δέχτηκε βαρύ χτύπημα, αποκαλύπτοντας πως είχαν σχέση. Ωστόσο, η ίδια αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός είπε πως διαφωνεί με τις καταγγελίες που γίνονται δημόσια, θεωρώντας πως από εδώ και πέρα πρέπει να γίνονται μόνο στα δικαστήρια. Χαρακτηριστικά τόνισε: "Είμαι θυμωμένη, λυπημένη και πονεμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Δεν είναι όλο το θέατρο βρώμικο."

Η αποκάλυψη της Ιωαννίδου για τη σχέση της με τον Κιμούλη

"Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γνωριμία μας έγινε στο "Τρεις Εξαμαρτείν" του Αλέκου Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες", είπε η ηθοποιός!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share