Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε πλάκα: Έτσι είναι η Σία Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ

Γυναικάρα!

19 Σεπτεμβρίου 2021 15:46
Θα πάθετε πλάκα: Έτσι είναι η Σία Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Σία Κοσιώνη την έχουμε συνηθίσει μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις και την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, όσο και από τις βραδινές της εξόδους, ντυμένη με αυστηρά κουστούμια και έντονες δόσεις μακιγιάζ.

Στην καθημερινότητά της, όμως, η δημοσιογράφος μεταμορφώνεται στο κορίτσι της διπλανής πόρτας, προτιμώντας το πιο αθλητικό ντύσιμο αλλά και να μην βάφεται.

Δείτε τη στην φωτογραφία που ακολουθεί με την Άννα Μπουσδούκου.

Έτσι είναι η Σία Κοσιώνη χωρίς μακιγιάζ

Σία Κοσιώνη: Το μεγάλο ψέμα και η αμαύρωση της μνήμης ενός νεκρού!

Ποιο είναι το μεγάλο ψέμα για την παρουσιάστρια που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει έξαλλη την Σία Κοσιώνη;

Έχει να κάνει με την οικογένειά της και μόλις το διάβασε η παρουσιάστρια έχετε τη γη κάτω από τα πόδια της! Ο λόγος για τον πατέρα της! Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πατέρας της Σίας Κοσιώνη είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνη αλλά όχι εκείνος που παρουσιάζουν αρκετά ΜΜΕ στην χώρα!

Συγκεκριμένα υπάρχουν ιστοσελίδες που έχουν φιλοξενήσει άρθρα και αναφέρουν πως πατέρας της Σίας Κοσιώνη είναι ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Παναγιώτης Κοσιώνης! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έχει διαψεύσει η παρουσιάστρια καθώς πρόκειται για συνωνυμία! Μάλιστα και η οικογένεια του πρώην πολιτικού έχει γίνει έξαλλη καθώς ο πατέρας τους έχει φύγει από την ζωή και δεν είναι σωστό να αμαυρώνεται η μνήμη του!

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Κοσιώνης;

Σία Κοσιώνη πατέρας

Ο Παναγιώτης Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share