Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βαλάντης: Τι απαντά στις φήμες περί σχέσης του με την Πόπη Μαλλιωτάκη (vid)

Μυστήρια πράγματα

19 Σεπτεμβρίου 2021 15:24
Βαλάντης: Τι απαντά στις φήμες περί σχέσης του με την Πόπη Μαλλιωτάκη (vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του Mega και την εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εποχή την οποία τον γνωρίσαμε καλλιτεχνικά, αλλά και στις αλλαγές της εξωτερικής του εμφάνισης.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Βαλάντης ανέφερε: “Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενή μου σχέση, την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη. Ήταν λάθος αυτό”.

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη, ο ίδιος είπε ότι “Με την Πόπη δε γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα στόρι το οποίο κοινοποίησα. Δεν μου άρεσε ο τίτλος ότι ήταν η νέα σχέση της showbiz. Εκθέτουν οικογένειες, ανθρώπους, παιδιά”.

Δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη, καθώς η μητέρα της έφυγε από την ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου έγραψε σε ένα insta story ένα κείμενο αφιερωμένο στην αγαπημένη της μητέρα. Ωστόσο, αν και υπονοείται ότι η γυναίκα είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν ανέφερε τα αίτια του θανάτου της.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Πριν λίγη ώρα με ενημέρωσαν ότι έφυγες μανούλα μου. Νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά μου, τόσο βαθύ, όσο εκείνο που είχα νιώσει πριν κάποια χρόνια που πάλι κάποιο κομμάτι της ζωής μου είχε χαθεί… Τα μάτια μου δεν συγκρατούν τα δάκρια πια μαμά… Πριν λίγες μέρες ήμουν κοντά σου στην Κρήτη και έτριβα τα χεράκια σου για να απαλύνω τον πόνο σου, και τώρα ξαφνικά μας άφησες. Σε λίγες ώρες θα είμαι πάλι εκεί, κοντά σου ξανά να σε αποχαιρετήσω. Καλό ταξίδι, να μας προσέχεις από 'κει ψηλά. Σ΄ αγαπώ πολύ… »

Δείτε την αφιέρωσή της:

Πόπη Μαλλιωτάκη



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share