Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Ο τιμοκατάλογος για ένα της story στο Instagram προκαλεί «εγκεφαλικά»

Αστρονομικά τα ποσά!

19 Σεπτεμβρίου 2021 14:07
Ιωάννα Τούνη: Ο τιμοκατάλογος για ένα της story στο Instagram προκαλεί «εγκεφαλικά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram καθώς μετράει πάνω από 780.000 ακόλουθους. Η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας είναι μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στα social media με τις αναρτήσεις της να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έφερε στο φως της δημοσιότητας τον «Τιμοκατάλογο της Τούνη» και τα αστρονομικά ποσά που χρεώνει για ένα post στο Ιnstagram.

Νέο... χτύπημα στην Ιωάννα Τούνη - Τεράστια η ζημιά για την εντυπωσιακή ξανθιά

O τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη

Αναλυτικά το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη, που απαντάει σε επιχειρήσεις και τυχόν συνεργασίες:

«Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

  • Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α.
  • H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

  • Προσθήκη Swipe up + 50 €
  • Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €

Πακέτο διαγωνισμού

Όσον αφορά το διαγωνισμό έχω διαμορφώσει το εξής πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 5000 € + ΦΠΑ.

Το πακέτο giveaway περιέχει ένα post – φωτογραφία διαγωνισμού καθώς και 25 συνοδευτικά προωθητικά story.

Τα giveway αναμένεται να αυξήσει τους ακόλουθους της σελίδας της εταιρείας σας στο instagram πάνω από 30.000 έως 90.000 και ο προτεινόμενος χρόνος διάρκειας διαγωνισμού είναι δύο εβδομάδες.

Στο προφίλ μου διεξάγεται μόνο ένας μεγάλος διαγωνισμός κάθε φορά οπότε και πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα για να έχουμε ελεύθερη ημερομηνία!

Συνήθως τα δώρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του διαγωνισμού οπότε θα συζητήσουμε μαζί σχετικά με το μείγμα των δώρων ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Το κόστος των υπηρεσιών

Σίγουρα το δώρο των νικητών θα πρέπει να ξεπερνά τα 3000 € σε σύνολο.

Τέλος για να φτάσουμε να διεξάγουμε ένα διαγωνισμό στο προφίλ μου θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποια story ή post – φωτογραφίες, ώστε να είναι πιο οικεία η εταιρεία σας στο κοινό μου!

Ότι και να επιλέξετε από τις τρεις παραπάνω υπηρεσίες έχετε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύσετε το υλικό που θα ποστάρω ίδια στο instgram ή το facebook της εταιρείας σας.

Για οτιδήποτε άλλο, π.χ ενημέρωση για εκπτώσεις και ειδικές τιμές, χορηγούμενές, ειδικά banners σε e-shop, εκπτωτικούς κωδικούς κλπ, θα πρέπει να συζητήσουμε περαιτέρω ώστε να βρούμε το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας.

Είμαι στη διάθεσή σας να σας στείλω και τα στατιστικά του λογαριασμό μου στο instagram ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την δυναμική της πιθανής συνεργασίας.

Επίσης να γνωρίζετε πως διατηρώ και αρκετά δυνατά κανάλια στο Tik Tok και YouTube»

Εικόνα σοκ: Δείτε την κοινή φωτογραφία Τούνη και Μπέλλα πριν τις πλαστικές! Προσοχή!

Εικόνα σοκ: Δείτε την κοινή φωτογραφία Τούνη και Μπέλλα πριν τις πλαστικές! Προσοχή!

Ένα ήταν το μαγαζί που «ανέδειξε» όλα αυτά τα μοντελάκια και τα μαίντανάκια. Το στέκι του Μάρκελλου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί λοιπόν ξεπετάχτηκαν πολλά σημερινά «μπουμπούκια». Και εμείς ώς παλιότεροι στην πιάτσα γνωρίζουμε πολλά. Πάρα πολλά…

Δυο απο τα κορίτσια που μάλιστα έκαναν και πολύ παρέα μια εποχή είναι η Ιωάννα Τούνη που θεωρεί πώς με την στάση της ανέδειξε το μνημείο των νεκρών Εβραίων στο Βερολίνο-πόση αμετροέπεια και αμορφωσιά θα αντέξω;- και η Ιωάννα Μπέλλα που έχει «φάει τις σφαλιάρες της»-δεν τρέχει και τίποτε- «αλλά είναι απαράδεκτο να λύνουμε τις διαφορές μας με το ξύλο».

Δείτε τα δυο κορίτσια πριν κάνουν πλαστικές και κλάψτε…

Εικόνα σοκ: Δείτε την κοινή φωτογραφία Τούνη και Μπέλλα πριν τις πλαστικές! Προσοχή!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share