Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Παύλο Χαϊκάλη: Αυτά τα στοιχεία τον «καίνε»

Άσχημα τα νέα...

19 Σεπτεμβρίου 2021 12:05
Ραγδαίες εξελίξεις για τον Παύλο Χαϊκάλη: Αυτά τα στοιχεία τον «καίνε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε προειδοποιήσει και φαίνεται πως οι εξελίξεις επίκεινται, με τον Παύλο Χαϊκάλη, όπως και τον Γιώργο Κιμούλη, να ετοιμάζεται για δύσκολες μέρες.

Μπορεί ο Κιμούλης να μην έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ούτε η δική του θέση είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για πολύ άσχημη συμπεριφορά προς γυναίκες συναδέλφους του.

Τα πράγματα με τον Χαϊκάλη, από την άλλη, δικαίως θεωρούνται πολύ πιο άσχημα. Σε βάρος του υπάρχει πληθώρα καταγγελιών για σεξουαλικής φύσης αδικήματα, με τον ίδιο να καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ για αδικήματα που μόνο ντροπή προκαλούν, αν και πρόσφατα έκανε μια σημαντική κίνηση. Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, θέλει τους δύο πρωταγωνιστές να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο, καθώς οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, στην περίπτωση Χαϊκάλη, θα δοθούν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες που μόνο ντροπή προκαλούν. «Θερμό φθινόπωρο για τους πρωταγωνιστές: Το πειθαρχικό καλεί Χαϊκάλη – Κιμούλη», είναι το εξώφυλλο της γνωστής εφημερίδας, με τον Χαϊκάλη να τρέμει τις εξελίξεις…

Για αυτό το λόγο εξαφανίστηκε ο Χαϊκάλης

Ο Παύλος Χαϊκάλης μπορεί να μη βρίσκεται στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι ακόμη... στο μάτι του κυκλώνα για τις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης, με τον ίδιο πάντως να διαλέγει να αποστασιοποιηθεί και να διστάζει να τοποθετηθεί.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή, παρόλο που δεν είχε αναφερθεί το όνομα του.

Από τότε λοιπόν ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να εξαφανιστεί όχι μόνο από δημόσιες εμφανίσεις και θέατρα, αλλά και από τα social media. Η τελευταία ανάρτηση... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share