Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σε κατάσταση αμόκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: Έξαλλος με την νέα απόφαση που του ανακοίνωσαν στην φυλακή

Δε βρίσκει την ησυχία που θέλει...

19 Σεπτεμβρίου 2021 08:58
Σε κατάσταση αμόκ ο Πέτρος Φιλιππίδης: Έξαλλος με την νέα απόφαση που του ανακοίνωσαν στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση... αμόκ βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ησυχία θέλει και δεν τη βρίσκει στις φυλακές Τρίπολης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με τους ανθρώπους της να τον κάνουν έξαλλο εξαιτίας μιας ανακοίνωσης, όπου προέβησαν.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όντας στην ίδια πτέρυγα μαζί του. Οι δυο τους είχε ακουστεί πως έχουν επαφές, με φήμες να τονίζουν, παράλληλα, ότι μόνο καλές δεν είναι οι μεταξύ τους σχέσεις, κάτι που φάνηκε και από την άρνηση του Φιλιππίδη στο θεατρικό έργο του κορυφαίου σκηνοθέτη.

Ο νέος συγκάτοικος Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Όπως γίνεται γνωστό, όμως, τώρα θα έχουν κι έναν νέο συγκάτοικο, σε μια είδηση που δεν άρεσε στον Φιλιππίδη, επιδιώκοντας την ηρεμία του, αν και η αλήθεια είναι πως περιμένουν... ένα συνάδελφό τους. Ο άνθρωπος, που θα βρεθεί μαζί τους, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», είναι ένας 56χρονος μάγειρας με τρία παιδιά, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη επτά ετών για την αποπλάνηση 13χρονου κοριτσιού, κόρης οικογενειακών φίλων του.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά του για αναίρεση της απόφασης και, κάπως έτσι, οδηγείται στο ίδιο κελί με τους κορυφαίους ηθοποιούς. Ο ίδιος εργαζόταν σε κρατικό ψυχιατρικό νοσοκομείο, αλλά τώρα θα περάσει τα σίδερα της φυλακής.

Οι δραματικές αποκαλύψεις της Λένας Δροσάκη

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, το πρωί του Σαββάτου, στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε από καρδιάς στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία, θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα».

Δροσάκη Μπουρδούμης

«Τότε είχε αντιληφθεί τα πάντα η Κάτια και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την Κάτια Δανδουλάκη στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου, όσο μπορούσα, δεν ήταν όμως εύκολο».

«Στην συνέχεια ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι συμβαίνει, τι γίνεται, τι θα έρθει… Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει, ένιωσα όμως μια ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα που θα πάει, αν θα πάει, η υπόθεση… Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Συνέβη κάτι που λύθηκε» τόνισε η Λένα Δροσάκη. «Η εξέλιξη των πραγμάτων μού αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα.»

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του MEGA δήλωσε, μάλιστα, πως «δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση ακόμα και σήμερα κάποιοι άνθρωποι. Θα περίμενα μεγαλύτερη υποστήριξη».

Όσον αφορά την τηλεοπτική συνύπαρξη του συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περσινή σεζόν στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ηθοποιός ομολόγησε πως «εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του… Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδορς γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share