Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο χτύπημα για τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τι έχει συμβεί;

18 Σεπτεμβρίου 2021 17:27
Νέο χτύπημα για τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, με τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να φτάνει στο τέλος της και την ίδια να κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάστημα που βρισκόταν μαζί με τον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια έκανε τις διακοπές της και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στο πόστο της στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο ΑΝΤ1 και η Ζέτα Μακρυπούλια, είχαν μια κουβέντα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία προς το παρόν έχει πάρει αρκετά αρνητική τροπή.

Έγκυος στο παιδί του Μιχάλη Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια!

Νέο χτύπημα μετά το χωρισμό

Τι έχει συμβεί, όμως; Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Μακρυπούλια για το ρόλο της κριτή, μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο, με την παρουσιάστρια να είναι απολύτως θετική στο πρότζεκτ.

Όταν, όμως, η κουβέντα πήγε στο οικονομικό κομμάτι, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο χάσμα.

Όπως είναι λογικό, η κακή διαχείριση μιας τέτοιας υπόθεσης μπορεί να φέρει «τριγμούς» στις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που ουδείς επιθυμεί.

Σύντομα, όμως, θα συζητήσουν ξανά, ώστε τουλάχιστον να λυθεί το θέμα δίχως κάποια παρεξήγηση, είτε συμφωνήσουν είτε όχι. Η απόσταση, όμως, είναι μεγάλη και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Αποκάλυψη: Η άγνωστη τραγωδία που έφερε τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους να γίνονται γνωστές και να αναδεικνύουν μια απίστευτη τραγωδία, που ευθύνεται για το άδοξο τέλος.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια, αλλά αυτό το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το φινάλε της διαδρομής, με άπαντες να αναζητούν τους λόγους, που αυτό συνέβη. Η αλήθεια είναι, ότι εδώ και κάποιο καιρό είχε φανεί η αποστασοποίησή τους, αλλά σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός προκάλεσε «τριγμούς» στη showbiz.

Οι λόγοι του τέλους της σχέσης τους, όμως, μόνο απλοί δεν είναι, όπως εξηγεί το «Yes Magazine». Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη».

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγωδία και χωρισμός

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια να σωθεί η σχέση τους έστω και αυτή η στιγμή, μετά τις αποκαλύψεις πως ουδέποτε... ξέκοψαν οριστικά και αμετάκλητα, αλλά αντιθέτως παλεύουν να παραμείνουν μαζί.

Yes Magazine για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share