Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο Μέμος Μπεγνής έβαλε στη θέση της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

«Πρέπει να ζητάμε βοήθεια»

18 Σεπτεμβρίου 2021 16:10
Ο Μέμος Μπεγνής έβαλε στη θέση της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος;

Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε».

«Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω».

«Όλες οι καταγγελίες που έγιναν, καλώς έγιναν και εννοείται πως πρέπει να ανοίγουν τα στόματα. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει αν δέχεται το bullying, τον εκφοβισμό ή την σεξουαλική παρενόχληση. Οι γυναίκες και τα αγόρια που βγήκαν και μίλησαν, πολύ έκαναν και μίλησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα πάει να το ξανακάνει θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και είναι σημάδι ότι προχωράμε και σε αυτόν τον τομέα».

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήθελε μόνη της να το πάει εκεί, κανείς δεν τη ρώτησε»

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ήθελε μόνη της να το πάει εκεί, κανείς δεν τη ρώτησε»

Οι δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έχουν προκαλέσει σάλο. Στο Πρωινό το θέμα συζητήθηκε για αρκετή ώρα και η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Το θέμα για μένα πια είναι τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συγγνώμη που το λέω έτσι απλά. Τι έπαθε; Δεν έγινε συγκεκριμένη ερώτηση, ήθελε μόνη της να το πάει εκεί. ήθελε μόνη της να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για μένα εκεί είναι η ουσία. Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει «τι θα κάνουμε παιδιά, θα τον κρεμάσουμε κιόλας»;», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε έκπληκτη:

«Και μιλάμε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πραγματικά είναι μέσα στις καρδιές μας. Γι’ αυτό πέσαμε από τα σύννεφα και έχει στηρίξει γυναίκες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share