Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Τι συνέβη;

18 Σεπτεμβρίου 2021 15:10
Δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη, καθώς η μητέρα της έφυγε από την ζωή.

Η γνωστή τραγουδίστρια γνωστοποίησε την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου έγραψε σε ένα insta story ένα κείμενο αφιερωμένο στην αγαπημένη της μητέρα. Ωστόσο, αν και υπονοείται ότι η γυναίκα είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν ανέφερε τα αίτια του θανάτου της.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «Πριν λίγη ώρα με ενημέρωσαν ότι έφυγες μανούλα μου. Νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά μου, τόσο βαθύ, όσο εκείνο που είχα νιώσει πριν κάποια χρόνια που πάλι κάποιο κομμάτι της ζωής μου είχε χαθεί… Τα μάτια μου δεν συγκρατούν τα δάκρια πια μαμά… Πριν λίγες μέρες ήμουν κοντά σου στην Κρήτη και έτριβα τα χεράκια σου για να απαλύνω τον πόνο σου, και τώρα ξαφνικά μας άφησες. Σε λίγες ώρες θα είμαι πάλι εκεί, κοντά σου ξανά να σε αποχαιρετήσω. Καλό ταξίδι, να μας προσέχεις από 'κει ψηλά. Σ΄ αγαπώ πολύ… »

Δείτε την αφιέρωσή της:

Πόπη Μαλλιωτάκη

Ζευγάρι ο Βαλάντης με την Πόπη Μαλλιωτάκη; Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες (photo)

Ζευγάρι ο Βαλάντης με την Πόπη Μαλλιωτάκη; Οι πρόσφατες αναρτήσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη από την Ισπανία αλλά και τα μηνύματα που ανταλλάσσει δημόσια με τον Βαλάντη έχουν φουντώσει τις φήμες για ερωτική διάθεση ανάμεσά τους.

Τα τελευταία χρόνια η Πόπη Μαλλιωτάκη κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και έτσι δεν γνωρίζουμε αν βρίσκεται ήδη σε κάποια σχέση.

Από την άλλη πλευρά ο Βαλάντης χώρισε πρόσφατα και οι φήμες τον θέλουν ξανά ερωτευμένο. Λέτε να ζουν έναν μεγάλο έρωτα; Ο χρόνος θα το κρίνει.

Ζευγάρι ο Βαλάντης με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

Άλλα γούστα από τον Βαλάντη! Ο αγαπημένος τραγουδιστής πάντα μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του και αυτή την φορά μας άφησε με το στόμα ανοικτό μόλις εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", στο Open!

Συγκεκριμένα μόλις χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στο πλατό ο Βαλάντης "παγώσαμε" με την αμφίεσή του! Φορούσε ένα αδιάβροχο που κυριολεκτικά μοιάζει με προφυλακτικό! Δεν μας πιστεύετε;

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και κλάφτε από τα γέλια:

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

Open: Ο Βαλάντης εμφανίστηκε στην Καινούργιου ντυμένος... προφυλακτικό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share