Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Τεράστια διαφορά: Έτσι ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από τις πλαστικές

Απίστευτη αλλαγή

18 Σεπτεμβρίου 2021 14:58
Τεράστια διαφορά: Έτσι ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν κάποτε μια «καυτή» προσωπικότητα της showbiz, έχοντας απασχολήσει με τις εκάστοτε τοποθετήσεις της, ενώ έχει και τις δικές της αισθητικές επεμβάσεις.

Το γνωστό μοντέλο κάποτε... τρέλαινε όλη την Ελλάδα, γυρίζοντας μεταξύ άλλων κι ένα «ροζ» βίντεο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επί της ουσίας εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Η ίδια έχει αλλάξει συνθήκες, χωρίς φυσικά να ξεχαστούν οι ένδοξες εποχές της, με την ίδια μάλιστα να έχει πρόσφατα τηλεοπτική πρόταση.

Η εικόνα της, λοιπόν, δείχνει μεγάλη διαφορά πριν από την εποχή, που έγινε γνωστή. Παραμένει πάντοτε, πάντως, παρά τις αλλαγές σε στήθος και πρόσωπο, μια πανέμορφη κοπέλα.

Η εξομολόγηση για την αφαίρεση στήθους

Η ίδια αποκάλυψε σε story στο Instagram το διαφορετικό της σώμα, χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας ή για κάποια αλλαγή που επιθυμούσε να κάνει πάνω της.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα OnTime, εξομολογήθηκε: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη.

Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει».

Η απίστευτη δήλωσή της για τον Μένιο Φουρθιώτη

Για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και για τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση του, μίλησε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δηλώνει στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share