Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέες αποκαλύψεις! Κόλαφος η Λένα Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Αρρώστησα...»

Όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο πλατό του MEGA

18 Σεπτεμβρίου 2021 13:02
Νέες αποκαλύψεις! Κόλαφος η Λένα Δροσάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Αρρώστησα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, το πρωί του Σαββάτου, στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε από καρδιάς στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μιλήσει ανοιχτά για την καταγγελία, θα μάχομαι και θα παλεύω μέχρι να εξαλειφθεί αυτή η δήθεν εξουσία που επιβάλλεται βίαια. Σε κάθε πλάσμα που του συμβαίνει, είτε αφορά εμένα είτε κάποιον άγνωστο, θα παλεύω για αυτό το κίνημα».

Δροσάκη Μπουρδούμης

«Τότε είχε αντιληφθεί τα πάντα η Κάτια και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει» συμπλήρωσε η ηθοποιός για την Κάτια Δανδουλάκη στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Στην αρχή, όταν ήρθε η ιστορία στο φως, αρρώστησα και ανέβασα πυρετό. Ήρθε στην επιφάνεια πάλι, το έζησα πάλι, λέγοντας το. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Προσπαθούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου, όσο μπορούσα, δεν ήταν όμως εύκολο».

«Στην συνέχεια ήρθε η αγωνία του τι συνέβη, τι συμβαίνει, τι γίνεται, τι θα έρθει… Δεν έχει τελειώσει το θέμα, είναι εν εξελίξει, ένιωσα όμως μια ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα που θα πάει, αν θα πάει, η υπόθεση… Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από αυτό που ξεκινήσαμε συνέβη κάτι. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Συνέβη κάτι που λύθηκε» τόνισε η Λένα Δροσάκη. «Η εξέλιξη των πραγμάτων μού αφήνει αισιόδοξα συναισθήματα.»

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του MEGA δήλωσε, μάλιστα, πως «δεν μπορεί να μην παίρνουν θέση ακόμα και σήμερα κάποιοι άνθρωποι. Θα περίμενα μεγαλύτερη υποστήριξη».

Όσον αφορά την τηλεοπτική συνύπαρξη του συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περσινή σεζόν στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ηθοποιός ομολόγησε πως «εξ αρχής ήταν δύσκολο για εκείνον όταν έμαθε για αυτή τη συνεργασία. Το ήξερε και δούλευε μαζί του… Ήταν δύσκολο. Βέβαια, είναι υπέροχος ο Αλέξανδορς γιατί ποτέ δεν το μοιράστηκε και ποτέ δεν μου το φόρτωσε».

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Η Μαρία Ιωαννίδου προκαλεί για ακόμη μια φορά αίσθηση με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερη ένταση στην προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και στις καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του.

«Με πονάει που έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στη φυλακή για μένα» τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα του Alpha και συνέχισε: «Είχα συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πήγε να με φλερτάρει, είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Και με τη γυναίκα του, την Ελπίδα. Σας παρακαλώ, παιδιά, ηρεμήστε».

Η ίδια δεν παρέλειψε να υποστηρίξει και τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος κατά τη γνώμη της δεν έπρεπε να συσχετιστεί με τους υπόλοιπους. «Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγνώμη» ανέφερε η ίδια.

«Όλοι λένε ότι ήμουν η τελευταία χορεύτρια στην Ελλάδα. Η εθνική τους χορεύτρια. Είναι και η επιθυμία του κόσμου να είμαι στο Dancing with the stars. Αν μου ζητηθεί να είμαι σε κάποια guest για να ωφεληθεί και το φιντανάκι που θα έχω μπροστά μου, θα πάω» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου. «Η αντίκα πουλάει… Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας! Είμαι μια κολονίτσα και γω» κατέληξε η ίδια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share