Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Δημήτρη Ουγγαρέζου: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 (Video)

Όλα όσα είπε...

17 Σεπτεμβρίου 2021 20:42
Αποκάλυψη Δημήτρη Ουγγαρέζου: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πρώτη φορά για την απόφαση του να φύγει από τον ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας. Ενώ, λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως δεν αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 επειδή δεν του έδωσαν τη δική του εκπομπή, αλλά λόγω της ανάγκης που ένιωθε να εξελιχθεί.

“Ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ήταν η ανάγκη μου να εξελιχθώ. Ο λόγος ήταν αυτός και μόνο. Δεν λειτουργώ σε καμία περίπτωση εκβιαστικά, στον εαυτό μου πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου.

Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς” είπε χαρακτηριστικά.

“Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βρει τις ισορροπίες. Έχω βρει με τον εαυτό μου τις ισορροπίες, έχω βάλει το πρόγραμμα μου, ξέρω τον Κούπερ μου, το σπίτι μου. Από κει και πέρα, αν με ρωτάτε για προσωπική ζωή, όχι δεν υπάρχει” ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Έβαλε τα κλάματα on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι ολομόναχος...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο παρουσιαστής αρχικά παρακολούθησε ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες της ζωή του και στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο "λύγισε".

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά.

Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι».

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά.

Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share