Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Έξαλλος ο Άγγελος Λάτσιος: Απασφάλισε αντικρύζοντας τις αιματοβαμμένες εικόνες...

Η ανάρτησή του για το βάρβαρό έθιμο

17 Σεπτεμβρίου 2021 16:19
Έξαλλος ο Άγγελος Λάτσιος: Απασφάλισε αντικρύζοντας τις αιματοβαμμένες εικόνες...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε ο Άγγελος Λάτσιος αντικρύζοντας τις αιματοβαμμένες εικόνες από το βάρβαρο έθιμο στα Νησιά Φερόε, με τη δολοφονία θηλαστικών. Φέτος, σχεδόν 1.500 δελφίνια σφαγιάστηκαν. Παράλληλα, δείτε φωτογραφίες από την μεζονέτα που συγκατοικεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τον πατέρα του.

Οι εικόνες και τα βίντεο από το έθιμο, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο δείχνουν τη θάλασσα και την ακτογραμμή να γίνονται κατακόκκινα από το αίμα των νεκρών δελφινιών.

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη πόσταρε στα Instastories του μία φωτογραφία από τα άτυχα θηλαστικά και πρόσθεσε θυμωμένες φάτσες, ενώ σε επόμενο story του έγραψε ότι ντρέπεται για το ανθρώπινο είδος. Ο Άγγελος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα ακτιβιστικά θέματα και αγαπάει πολύ το περιβάλλον.

Δείτε τις αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου:

O Άγγελος Λάτσιος απασφάλισε αντικρύζοντας τις αιματοβαμμένες εικόνες..

Οργή Άγγελου Λάτσιου

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη – Τα «ζόρια» με το γιο της Άγγελο Λάτσιο μετά την απόφαση του να...

Η Ελένη Μενεγάκη καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη ανατροπή και αυτή έχει να κάνει με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έγινε 18 χρονών. Ενώ, τραγικές στιγμές βιώνει ο Γιάννης Λάτσιος 11 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως πάντα αναφέρει ρεπορτάζ περιοδικού, ο Άγγελος ήταν να φύγει μέσα στους επόμενους μήνες για την Αγγλία, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Παρόλα αυτά και ενώ όλα ήταν συνεννοημένα, αποφάσισε τελικά να μην φύγει φέτος, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στη μητέρα του.

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος

Γιατί θέλει να μείνει στην Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη;

  • Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άγγελος Λάτσιος, δεν θέλει να φύγει, λόγω της σχέσης του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία. Η νεαρή κοπέλα ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα τον ακολουθούσε, πλέον άλλαξε γνώμη και μετά από αυτό, ο Άγγελος δεν θέλει να φύγει μόνος του για την Αγγλία.
  • Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο του πάθος. Μάλλον, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής. Του αρέσουν τα θαλάσσια και extreme sports και ετοιμάζεται να κάνει το δικό του κανάλι στο Youtube με αυτή τη θεματολογία.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share