Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Σαν την Νταϊάνα: Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το ίδιο με την Πριγκίπισσα και τρέλανε τη βασιλική οικογένεια

Η ιδιαίτερη κίνησή της και το μήνυμα πίσω από αυτή

17 Σεπτεμβρίου 2021 13:41
Σαν την Νταϊάνα: Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το ίδιο με την Πριγκίπισσα και τρέλανε τη βασιλική οικογένεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση των Βρετανών, όπως και της βασιλικής οικογένειας, με τη Μέγκαν Μαρκλ, είναι ακόμη και σήμερα «φλεγόμενη», με την Αμερικανίδα να βρίσκει πάντοτε τρόπο να απασχολήσει, ειδικά όταν ακολουθεί... τακτικές Νταϊάνα.

Η ίδια, μαζί με το σύζυγό της, Χάρι, φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό «Time», με θέμα τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, όπου μάλιστα το ζευγάρι πρώτευσε, χάρη στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία του κόσμου έναντι της παραππληροφόρησης.

Αμφότεροι ήταν υπέροχοι στην φωτογράφιση, με τον Χάρι να έχει ένα look απόλυτα μαύρο, με τη Μέγκαν αντιθέτως να είναι ντυμένη στα λευκά. Ήθελαν να δώσουν ένα πιο απλό, πιο καθημερινό στυλ, αλλά η Αμερικανίδα κέρδισε τις εντυπώσεις με τα αξεσουάρ που φορούσε.

Τα κοσμήματα... μίλησαν για τη Μέγκαν

Η Μέγκαν, συγκεκριμένα, είχε ένα πανέμορφο ρολόι, καθώς και δύο δαχτυλίδια, που παράχθηκαν στην Νέα Υόρκη και είχαν ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Αυτό αφορούσε την αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών και ο λόγος, που φόρεσε τα δαχτυλίδια στο μικρό δαχτυλάκι, ήταν για να δώσει τη σχετική υπόσχεση για αυτό το θέμα στις υπόλοιπες γυναίκες, καθώς όταν θέλουμε να ορκιστούμε κάτι, ενίοτε ενώνουμε το μικρό μας δάχτυλο με του συνομιλητή μας, δίνοντας περισσότερο «βάρος».

View this post on Instagram

A post shared by Pari Dukovic (@paridukovic)

Η κίνησή της αυτή θυμίζει, ασφαλώς, αντίστοιχες της Νταϊάνα. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη συνέντευξη στην Όπρα Ουίνφρεϊ, όταν και φόρεσε ένα βραχιόλι της Πριγκίπισσας, ενώ στα γενέθλιά της είχε στο λαιμό της περιδέραια, που είχαν ως σύμβολα τα ζώδια των παιδιών της, τη στιγμή που έρχεται η προβολή της δικής της σειράς.

Η λατρεία της Μέγκαν Μαρκλ για τους συμβολισμούς είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, έχοντας πάντοτε σκοπό να περάσει ένα μήνυμα. Κι επειδή «το μέσο είναι το μήνυμα», έχει τον τρόπο να το κάνει με κάτι, που θα φορέσει, αφήνοντας αυτό που κοσμεί το σώμα της, να μιλήσει για εκείνη.

Δεν επιλέχθηκε, άλλωστε, τυχαία μαζί με το σύζυγό της ως το άτομο με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Αμφότεροι έχουν το δικό τους τρόπο να μένουν στον «αφρό», παρά την αποχώρηση από το παλάτι, με τα κέρδη τους να είναι ασύγκριτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share