Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτη αλλαγή: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές η χήρα του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου

Καμία σχέση με το σήμερα

17 Σεπτεμβρίου 2021 10:03
Απίστευτη αλλαγή: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές η χήρα του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια... πολυπράγμων γυναίκα, που έχει αναδειχθεί για τις ουκ ολίγες επαγγελματικές της ασχολίες στη ζωή της, με τη σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου να μας σαγηνεύει φέτος στη «Γη της Ελιάς».

Η ίδια έχει μια διαχρονική ομορφιά, εντυπωσιάζοντας πάντοτε τους άνδρες. Η διαφορά της, πάντως, είναι σημαντική σε σύγκριση με το παρελθόν, καθώς με τη σειρά της έχει κάνει ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις.

Η Γκερέκου πρέπει να σημειωθεί, ότι μοιάζει εξαιρετικά στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, με μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τον Νίκο Δρούκα να δείχνει πως είναι... σαν δυο σταγόνες νερό. Με την ευκαιρία, βέβαια, βλέπουμε και πώς ήταν τότε η Άντζελα, επιβεβαιώνοντας πως ήταν πάντα γοητευτική.

Άντζελα Γκερέκου νέα

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου νέα

Η τρυφερή ανάρτηση και οι φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σκορπίζοντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας. Σήμερα, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Αυγούστου του 1996 και το 2001 γεννήθηκε η μονάκριβη κόρη του, Μαρία.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Η απάντησή της για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου, με νέα ανάρτησή στην επίσημη σελίδα της στο facebook, ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα σχετικά με τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου.

κηδεία βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου: Η επίμαχη ανάρτηση για την κηδεία

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και...

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Saturday, July 24, 2021
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share