Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτεινή Ψυχίδου για Κοργιαλά: «Δεν ξέρω ποιος του έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα»

Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Κοργιαλά πήρε θέση

16 Σεπτεμβρίου 2021 16:24
Φωτεινή Ψυχίδου για Κοργιαλά: «Δεν ξέρω ποιος του έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κοργιαλάς, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, είχε πει πως «πλέον προτιμά να έχει δίπλα του μία τσιπούρα αντί για γυναίκα». Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις του συζητήθηκαν και τώρα έφτασε η στιγμή να πάρει θέση γι' αυτές και η πρώην σύζυγός του, Φωτεινή Ψυχίδου.

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha, σχολίασε με χιούμορ πως «δεν ξέρω ποιος έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα στον Κοργιαλά. Νομίζω όχι εγώ».

"Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά": Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου!


Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα .......διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share