Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέος έρωτας για τον Γιώργο Λιάγκα; Η ατάκα «βόμβα» της Φαίης Σκορδά (Video)

Χαμός στο «Πρωινό»

16 Σεπτεμβρίου 2021 16:22
Νέος έρωτας για τον Γιώργο Λιάγκα; Η ατάκα «βόμβα» της Φαίης Σκορδά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε στο επίκεντρο σήμερα στο «Πρωινό» καθώς μια ατάκα της Φαίης Σκορδά έκανε τον ίδιο να απαντήσει για τα προσωπικά του on air.

«Θετικά θα σκεφτείς! Θέλω και μου αξίζει να έχω μια καλή σύντροφο στη ζωή μου που θα με κάνει ευτυχισμένο», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τότε η Φαίη Σκορδά επενέβη σχολιάζοντας «Γιατί; Ποιος σου είπε ότι δεν έχει;». «Δεν ξέρω τι κάνει», απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν έχω αλλά ok. Μια χαρά, επιλογή μου είναι», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας συμπληρώνοντας ότι περνάει καλά και πως σε αυτή τη φάση της ζωής του είναι πάρα πολύ καλά. Ενώ, φαίνεται πως ξεκαθάρισαν τα περιουσιακά τους Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα να μιλάει για την προσωπική του ζωή:

Τρισευτυχισμένοι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά - Έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά

Τι θα μπορούσε να κάνει χαρούμενο ένα πρώην ζευγάρι, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που συνεργάζεται επαγγελματικά; Μα φυσικά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι δυο τους, μαζί με την ομάδα τους, καθημερινά δίνουν την δική τους μάχη σε μια ζώνη πολύ δύσκολη, την πρωινή, που φέτος έχει μεγάλο ανταγωνισμό! Ενώ πριν από λίγα 24ωρα η Δανάη Μπάρκα είχε προπορευτεί εχθές 8/9 έγινε η ανατροπή και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share