Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη showbiz! Η Μπέττυ Νικολέση καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση

Νέα καταγγελία!

16 Σεπτεμβρίου 2021 14:26
Σοκ στη showbiz! Η Μπέττυ Νικολέση καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα καταγγελία – σοκ από την Μπέττυ Νικολέση για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ηθοποιό.

Η ηθοποιός μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπική της εμπειρία από μια ατυχή συνεργασία:

«Ευτυχώς δεν είχα κάποιο περιστατικό τέτοιας βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης όπως αυτές που κατήγγειλαν οι συνάδελφοί μου. Ο λόγος που μιλάω είναι, όσο δυσάρεστο κι αν είναι, ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε όχι μόνο σε επίπεδο κουτσομπολιού, ούτε σε επίπεδο εκδικητικότητας, αλλά μπας και σταματήσει επιτέλους αυτή η κακοποίηση που είναι ποινικά κολάσιμη».

«Το ότι με στρίμωχνε στο καμαρίνι επί μακρόν και προσπαθούσα με κάθε τρόπο να το αποφύγω, που να το καταγγείλω; Μου έκανε πολύ δύσκολη τη δουλειά μου σε πολλές περιπτώσεις. Η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούσουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά κάθε φορά που δεν καθόμαστε σε κάποιον».

Μπέττυ Νικολέση καταγγελία

«Όταν μου συνέβη, αυτό που μου συνέβη πήγα στον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και το είπα. Και τι έγινε; Δε θα αναφέρω το όνομα γιατί δε με ενδιαφέρει να μπλέξω σε μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Συνεργαζόμουν με πολύ γνωστό πρωταγωνιστή και είχα την τύχη ή την ατυχία να γνωρίζω την σύντροφό του τότε, που ήταν από τελείως άλλο χώρο. Ο συγκεκριμένος παρενόχλησε εμένα και όλες τις γυναίκες που ήταν σε εκείνο το σίριαλ πολλάκις. Κάποια στιγμή με μία από αυτές σύναψε και σχέση και η τότε σύντροφός του το είχε μάθει και επειδή ήμουν και γνωστή της, απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα που σύναψε σχέση και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν με μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει κι εμένα… Έχασα τη δουλειά μου» δήλωσε η Μπέττυ Νικολέση.

Νέλλη Γκίνη: «Η παρενόχλησή του με στιγμάτισε - Κλείδωσε την πόρτα και με κυνηγούσε γύρω γύρω»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, στην έκτρωση που αποφάσισε να κάνει αλλά για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Νέλλη Γκίνη

Τι συμπτώματα κατάθλιψης βιώνετε;

Κλείνομαι πάρα πολύ στον εαυτό μου. Αποφεύγω την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και γενικά έχω βιώσει κατά καιρούς πολλά σημάδια της κατάθλιψης. Βρίσκω παρηγοριά στις βόλτες που κάνω στη θάλασσα, που με ηρεμεί. Διαβάζω ένα βιβλίο, ακούω μουσική και κάπως έτσι το αντιμετωπίζω.

Τι συμβουλές δίνετε στον γιο σας;

Τον συμβουλεύω να είναι ο εαυτός του, να είναι αξιοπρεπής, δουλευταράς είναι έτσι κι αλλιώς και να είναι ένα ελεύθερο πνεύμα.

Κάνατε αυτό το παιδί εκτός γάμου. Ήταν ταμπού για την εποχή τότε;

Σίγουρα εκείνα τα χρόνια υπήρχαν αυτά τα ταμπού. Εγώ όμως δεν το σκέφτηκα έτσι. Δεν με ενδιέφερε. Εμένα δεν μου άρεσε ποτέ ο γάμος, δεν μου ταίριαζε. Είναι αλήθεια ότι κάνατε δύο γόμους που κράτησαν πολύ λίγο; Ο πρώτος γάμος κράτησε 9 μήνες και ο δεύτερος μόλις 15 μέρες. Ήταν επιπόλαιες αποφάσεις που είχα πάρει. Πάνω στον παρορμητισμό μου, δεν είχα σκεφτεί καθαρά τότε.

Ο πιο μεγάλος σας έρωτας ήταν με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, τον γιο τον Γιώργου Ζαμπέτα και όπως έχετε αποκαλύψει επιλέξατε να μην κρατήσετε το παιδί. Τι σας έκανε να δημοσιοποιήσετε αυτό το γεγονός;

Όταν βγήκα και είπα για την έκτρωση, το έκανα για να πω στους νέους ανθρώπους ότι οτιδήποτε και αν συμβεί- ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Μέσα από τη δική μου ομολογία, να σώσω ένα κορίτσι που σκέφτεται ότι είναι λάθος αυτό που πάει να κάνει. Αυτό το παιδί δεν το κράτησα, γιατί ήταν μια άτυχη στιγμή και ένα μεγάλο λάθος για μένα.

Τελευταία γίνεται ντόρος με το κίνημα #metoo και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Σας έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό;

«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, δεν ξέραμε όμως πόσο βαθιές ήταν οι ρίζες. Σε προσωπικό επίπεδο μου είχε συμβεί όταν είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή και καλέστηκα από έναν παραγωγό για να κάνω μια οντισιόν. Και βέβαια, ο κύριος αυτός άλλα πράγματα είχε στο μυαλό του. Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει γύρω γύρω. Του αναποδογύρισα το γραφείο και έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει δουλειές. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό «Χάι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share