Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Λιγνάδης: Του γυρνάει την πλάτη ο αδελφός του - «Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο»

Δείτε τι εξομολογήθηκε

16 Σεπτεμβρίου 2021 14:13
Δημήτρης Λιγνάδης: Του γυρνάει την πλάτη ο αδελφός του - «Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια του σκηνοθέτη και τα συναισθήματά του προς αυτόν.

Ο Γιάννης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον αδερφό του και παρομοίασε την αγάπη που του έχει με αυτή που έχει η Αντιγόνη στον Πολυνείκη.

«Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου για τον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Ο αδελφός μου καταξιώθηκε ως καλλιτέχνης όχι ως άνθρωπος. Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει. Είναι σαν την αγάπη της Αντιγόνης για τον αδελφό της, τον Πολυνείκη» ανέφερε ο ίδιος.

Ο Γιάννης Λιγνάδης αναφέρθηκε ακόμα και στην σύλληψη του σκηνοθέτη λέγοντας: «Η διαδικασία της σύλληψης ήταν μια παρωδία για να μην πω κωμωδία. Στην πραγματικότητα δεν έγινε σύλληψη. Είχε πάει ο ίδιος στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί διότι είχε μια πληροφορία ότι τον αναζητά η αστυνομία. Ήταν πλαστή πληροφορία. Ήμουν κι εγώ παρών. Τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Έφυγε με προστασία γιατί υπήρχε φόβος για την εμπλοκή οργανώσεων στην όλη ιστορία και μετά από κάποιες ώρες εξεδόθη ένταλμα σύλληψης και έγινε το γνωστό σόου με τα αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς με τα όπλα και τα κανάλια στη ΓΑΔΑ. Έπρεπε να γίνει το σόου ότι έγινε μια μεγαλειώδης σύλληψη. Η ιστορία ήταν προδιαγεγραμμένη» είπε μεταξύ άλλων.

Ανατροπή για Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη: Το περιστατικό μέσα στις φυλακές που άλλαξε τη σχέση τους

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι επί της ουσίας... μια πόρτα στη μεταξύ τους απόσταση στις φυλακές Τρίπολης, με τους δύο κορυφαίους ηθοποιούς να έχουν απασχολήσει με τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η συνύπαρξή τους δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Φιλιππίδης δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό αποτυπωνόταν στη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να τσακωθεί άγρια με το συνάδελφό του στο προαύλιο της φυλακής.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, το κλίμα ηρεμεί στην αρκαδική πρωτεύουσα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να τον προσεγγίζει... μέσω της τέχνης και ο Φιλιππίδης αρχίζει να «μαλακώνει», έχοντας δεχθεί μάλιστα πρόταση να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση της ομάδας του κορυφαίου σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θέλει να παίξει στο θεατρικό, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν έχει πειστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παράσταση που σκοπεύει να σκηνοθετήσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων, θα έχει σχέση με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share