Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από τη Θάλεια Ματίκα: «Μου συνέβη μια πολύ τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη»

«Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ»

16 Σεπτεμβρίου 2021 13:06
Αποκάλυψη από τη Θάλεια Ματίκα: «Μου συνέβη μια πολύ τραυματική εμπειρία με σκηνοθέτη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Θάλεια Ματίκα, αναφερόμενη στη συμμετοχή που είχε στην σειρά «Η τούρτα της Μαμάς» έκανε λόγο πώς ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνεργασία με τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή του συζύγου της, στη νέα σειρά του ΜEGA, «Η Γη της Ελιάς», η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. «Ο Τάσος είχε φέτος αρκετές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά είπε αμέσως το ‘’ναι’’ στη ‘’Γη της Ελιάς» τόνισε.

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Τάσου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να νιώσω άβολα στις ερωτικές του σκηνές στην σειρά» σημείωσε η Θάλεια Ματίκα. Αντιθέτως, όπως εξήγησε, ο σύζυγός της, νιώθει άβολα με τις ερωτικές σκηνές της και για αυτό δεν… τις παρακολουθεί.

Ματίκα ιορδανίδης

Οικογένεια

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι μαζί 14χρόνια. «Ο Τάσος ήθελε πάρα πολύ να κάνει παιδιά και με έβαλε σε αυτό το ταξίδι μαζί του. Ποτέ δεν διανοηθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε χώρια. Είναι ο άνθρωπός μου» τόνισε η γνωστή ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε η Θάλεια, φέτος ο Τάσος γράφει το έργο «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles και «σε αυτό έχει βάλει πολλά στοιχεία της προσωπικής μας ζωής».

Καριέρα

Σύμφωνα με την Θάλεια Ματίκα, η δημοσιότητα που άντλησε από τις συμμετοχές της στις σειρές «Κλείσε τα μάτια» και «Μη μου λες αντίο» δεν την άλλαξαν. «Έζησα μια χρυσή δεκαετία της ελληνικής τηλεόρασης, έβγαλα χρήματα από τη δουλειά αυτή. Έκανα και αποταμίευση».

Η άσχημη εμπειρία

Τέλος, η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που είχε με σκηνοθέτη.

«Αυτό που κάποτε συνέβη σε μένα με σκηνοθέτη σε παράσταση ήταν πολύ τραυματική εμπειρία. Δεν προχώρησα σε καταγγελία στο ΣΕΗ. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες και τους ανθρώπους που τόλμησαν και μίλησαν. Εγώ δεν έχω αυτή την τόλμη. Εξαιτίας του περιστατικού με τον σκηνοθέτη, μπήκα στο νοσοκομείο, δεν ήμουν καλά».

Τάσος Ιορδανίδης για καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»

Τάσος Ιορδανίδης για καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του MEGA, η Γη της Ελιάς, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική, την σχέση του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, αλλά και τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Ήμουν στην Γαλλική Φιλολογία και την εγκατέλειψα για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που τελικά πέρασα. Το θέατρο είναι η σύζυγος και η τηλεόραση η ερωμένη. Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνέχισε: «Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τα σχέδια του στο θέατρο, όπου έχει αναλάβει το θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, ανεβάζοντας μία παράσταση η οποία όπως αποκάλυψε κρύβει πολλά βιογραφικά στοιχεία από την κοινή του πορεία με την Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε ακόμα και για την απώλεια του πατέρα του λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαν ζευγάρι με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν…

Τέλος ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε για την Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν εγώ ήμουν στην Α’ Γυμνασίου η Ελεονώρα ήταν Β’ Λυκείου και όλοι ήμασταν γύρω της γιατί ήταν η πιο ωραία του σχολείου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share