Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Μια μικρή πόλη το ιδιωτικό σχολείο που πάει η Ελένη Μενεγάκη τη μικρή Μαρίνα: Εργαστήρια, γήπεδα, βιβλιοθήκες!

Πόσο κοστίζει

16 Σεπτεμβρίου 2021 11:29
Μια μικρή πόλη το ιδιωτικό σχολείο που πάει η Ελένη Μενεγάκη τη μικρή Μαρίνα: Εργαστήρια, γήπεδα, βιβλιοθήκες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων πριν από λίγες ημέρες και τις διάφορες αναρτήσεις των διάσημων με τις σχολικές τσάντες και τα παιδάκια τους το Youweekly.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το εξωπραγματικό ιδιωτικό σχολείο που φοιτά η μικρή κόρη του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα.

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα είχε πει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Το σχολείο που φοιτά η μικρή Μαρίνα

Το St Catherine's ιδρύθηκε το 1956 στους χώρους της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Αν και αρχικά προοριζόταν να παρέχει εκπαίδευση σε... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share