Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Με ποιον τραγουδιστή είχε συγκατοικήσει μετά το Fame Story

Την πρώτη του συνέντευξη ως νέος κριτής του «The Voice» έδωσε ο τραγουδιστής

16 Σεπτεμβρίου 2021 11:26
Αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Με ποιον τραγουδιστή είχε συγκατοικήσει μετά το Fame Story
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του Alpha, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του The Voice, όπου θα τον δούμε στη θέση του κριτή.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε πως «ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο The Voice. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου. Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι διαμάντι. Θέλω να καθοδηγήσω νέα παιδιά σαν κριτής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με τους κριτές, ενώ αποκάλυψε και την άγνωστη συγκατοίκηση με τον Γιώργο Λιανό.

Ιωάννα Μαλέσκου: Δικάζει το Πρωινό για την ατάκα ότι «κάνει καριέρα στη πλάτη του Αργυρού»

Ιωάννα Μαλέσκου: Δικάζει το Πρωινό για την ατάκα ότι «κάνει καριέρα στη πλάτη του Αργυρού»

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε έμμεσα στα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή “Πρωινό” προς το πρόσωπό της, μέσω της εκπομπής “Love It” σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι.

Ειδικότερα, πριν δύο ημέρες, στην πρωινή εκπομπή του ANT1, σχολιάστηκε το τραγούδι που επέλεξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο φινάλε της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, που δεν ήταν άλλο από ένα κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Τότε η Νάνσυ Παραδεισανού πέταξε το “καρφί” της, δηλώνοντας πως «άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού».

Η απάντηση της ξανθιάς παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Μαλέσκου, δράττοντας την ευκαιρία από τις δηλώσεις τις Βίκυς Κάβουρα στις κάμερες, πέταξε τη σπόντα της στον αέρα του “Love It”, λέγοντας «πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις. Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι».

Οι επίμαχες δηλώσεις που έγιναν στο Πρωινό

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 της Τρίτης (29/6) «Το Πρωινό», οι παρουσιαστές σχολίαζαν την αυλαία που έριξε για φέτος η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» και η συζήτηση έφτασε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την οποία ακούστηκε πως κάνει καριέρα στην πλάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είπε για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν ήρθε σε μας φέτος που τον είχαμε καλέσει». Η Φαίη Σκορδά χαμογέλασε και σχολίασε: «Θα έρθει. Αφού είπε ότι θα έρθει, θα έρθει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πήγε στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Η Ιωάννα Μαλέσκου ποιο τραγούδι είπε;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και στην συνέχεια ακούστηκαν μια σειρά από σχόλια, που ενόχλησαν την παρουσιάστρια του «Πρωινού».

Ιωάννα Μαλέσκου: Δικάζει το Πρωινό για την ατάκα ότι «κάνει καριέρα στη πλάτη του Αργυρού»

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν

  • Νάνσυ Παραδεισανού: Ένα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τυχαία. Τυχαία…
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γενικά με τον Αργυρό δεν το πουλάει καθόλου.
  • Φαίη Σκορδά: Τι εννοείς δεν πουλάει;
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ε, δεν είχε ακουστεί ότι κάτι γίνεται; Και του έδωσε βραβείο στα MAD και τραγούδησε.
  • Νάνσυ Παραδεισανού: Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού.
  • Φαίη Σκορδά: Τώρα αυτό που λες Νάνσυ μου, σε παρακαλώ.
  • Νάνσυ Παραδεισανού: Γιατί; Η άποψή μου.
  • Φαίη Σκορδά: Η κοπέλα κάνει εκπομπή επιτυχημένη. Τι ήθελα και ρώτησα;
  • Νάνσυ Παραδεισανού: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει συνδυαστεί με διάφορες παρουσιάστριες στο παρελθόν και στην πορεία πάνε πολύ καλά.
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αν ήθελε να το ξεκόψει και δεν της άρεσαν τα σχόλια, δεν θα το έκανε αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share