Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καμία επανασύνδεση: Ξεκαθάρισαν τα περιουσιακά τους Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Τα... χώρισαν οριστικά

16 Σεπτεμβρίου 2021 07:43
Καμία επανασύνδεση: Ξεκαθάρισαν τα περιουσιακά τους Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται εκ νέου σε κοινή τηλεοπτική στέγη, με τις φήμες να «φουντώνουν» σχετικά με το αν είναι ξανά μαζί στη ζωή, κάτι που μάλλον τελικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι δυο τους είχαν πάντοτε μια ιδιαίτερη σχέση, από την πρώτη ημέρα όπου γνωρίστηκαν. Παρά τον χωρισμό τους, ήταν πάντοτε εξαιρετικές οι επαφές τους, είτε για χάρη των παιδιών τους είτε γιατί κατάφεραν να πάρουν το διαζύγιο πολιτισμένα.

Ενδεικτική των καλών τους σχέσεων ήταν η επιστροφή του Λιάγκα στο «Πρωινό», με το πρώην ζευγάρι να σχηματίζει ένα πολύ καλό δίδυμο στον αέρα του ΑΝΤ1. Από τότε, όμως, επήλθε και ο χωρισμός της Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, για να ξεκινήσουν οι φήμες της επανασύνδεσης.

Ραντεβού Σκορδά και Λιάγκα... για τα περιουσιακά

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δε μοιάζει να ισχύει, καθώς όχι μόνο δε μοιάζουν να είναι ξανά στη ζωή, αλλά οι δύο παρουσιαστές έδωσαν ραντεβού... στο συμβολαιογράφο, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα περιουσιακά τους, κάτι που έγινε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σκοπός της επίσκεψης, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ήταν να αφήσουν δύο μεγάλα ακίνητα στα παιδιά τους, εξασφαλίζοντάς τα για το μέλλον. Τα παλάτια, λοιπόν, ανήκουν στους γιους τους και το θέμα έκλεισε χωρίς να υπάρξουν προστριβές.

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας περιουσιακά

Το... ντοκουμέντο που θα εξαφανίσει η Σκορδά

«Θύελλα» αντιδράσεων προκλήθηκε στο διαδίκτυο για την Φαίη Σκορδά, με μια ανάρτηση σίγουρα να μην... κολακεύει την παρουσιάστρια, που θα ήθελε να την εξαφανίσει υπό κανονικές συνθήκες.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν επιστρέψει η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έχοντας ξανά στο πλευρό της τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, θέλει να γεμίσει όλο το χρόνο που μπορεί να χάσει με τους γιους της λόγω της δουλειάς που θα έχει. Έτσι, έκαναν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share