Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

15 Σεπτεμβρίου 2021 22:16
Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Παπουτσάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη και την αδυναμία της προς την οικογένειά της, με την οποία και περνά όσο το δυνατόν, περισσότερο χρόνο μπορεί.

Και τη φετινή σεζόν, η ηθοποιός θα βρίσκεται στην ΕΡΤ και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Τα Καλύτερα μας Χρόνια.

Η όμορφη ηθοποιός, όμως δεν ξεχνά ποτέ την πρώτη της οικογένεια, δηλαδή τους γονείς της, τους οποίους και έχουμε δει συχνά μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Τι συνέβη και βρέθηκε στο νοσοκομείο;

Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε φωτογραφία με τον μπαμπά της στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Κι αν απέφυγε να μας αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας του, δήλωσε ανοιχτά την αγάπη της γράφοντας τη λέξη “Μπαμπάκας”.

Κατερίνα παπουτσάκη πατέρας

Αποκάλυψη-σοκ της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον γάμο της (Video)

Αποκάλυψη-σοκ της Κατερίνας Παπουτσάκη για τον γάμο της (Video)

Για την 8ετή σχέση της και την επιτυχία ενός μακρόχρονου γάμου μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, στην εκπομπή "Φλερτ" και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός κάνει θεραπεία ζεύγους με τον σύζυγό της, ενώ σημείωσε ότι το μυστικό της Μισέλ Ομπάμα για έναν επιτυχημένο γάμο είναι πολύ σωστό: "Και από τον ίδιο τον Παναγιώτη έχω μάθει πολλά πράγματα, έχω μάθει την υπομονή, σίγουρα έχω μάθει ότι χρειάζεται η επικοινωνία, ο τρόπος που χρειάζεται να επικοινωνήσεις είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που παλιότερα προσπαθούσα να επικοινωνήσω και προσπαθώ να φτιάξω" υπογράμμισε και πρόσθεσε:

"Κάνουμε θεραπεία ζεύγους και είμαστε σε διαδικασία, έχουμε βρει πολύ καλύτερο κώδικα επικοινωνίας, νιώθω ευτυχισμένη με αυτό. Όλα ξεκινούν από εμάς, αυτό που λέμε αν δεν είσαι εσύ καλά δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με τον άλλον είναι βασικός κανόνας η τεχνική με την οποία το επιτυγχάνει κανείς είναι δύσκολο, και στην τεχνική εγώ πάντα σκόνταφτα σε φάσεις της ζωής μου, ήξερα ότι δεν έχω τον τρόπο να διεκδικήσω πράγματα που είχα ανάγκη, πώς, τον τρόπο που διεκδικείς.

Είναι ολόκληρη επιστήμη και γι' αυτό αφηνόμαστε στα χέρια των επιστημόνων... Δουλεύουμε ξεχωριστά με κοινό γνώμονα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο, η ενδυνάμωση του καθενός χωριστά ώστε να είμαστε πολύ δυνατοί μαζί. Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον, όσο περνά ο καιρός πιο πολύ. Δεν αρκεί μόνο να αγαπάς τον άλλον Χρειάζεται ενδοσκόπηση, ισχύουν όλα τα κλισέ..." σημείωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share