Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα: «Το μεγάλο λάθος που έκανα με τις δίδυμες κόρες μου»

Τι αποκάλυψε η influencer;

15 Σεπτεμβρίου 2021 19:04
Χριστίνα Μπόμπα: «Το μεγάλο λάθος που έκανα με τις δίδυμες κόρες μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μέσα από κάποια stories στο Instagram, έγινε όπως είπε… Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκανε με τα δίδυμα κοριτσάκια της εχθές το βράδυ.

«Σήμερα έχω πάθει Μαρία Ηλιάκη. Ναι, αυτό που μπαίνει και μας λέει τις εμπειρίες της και πως τα πέρασε. Και χθες έκανα το λάθος, το μέγα λάθος να μην κάνω μπάνιο τα κορίτσια το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν την ρουτίνα τους, να κοιμηθούν από τις 7 το απόγευμα και να ξυπνήσουν 01:00 νομίζοντας ότι είναι μέρα. Άρχισαν να γελάνε, να παίζουν, να κλαίνε… Το μάτι γαρίδα, ποτέ ξανά! Σήμερα όλη μέρα κουτουλάνε, δεν τρώνε, νυστάζουν πάρα πολύ», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Έξω φρενών η Χριστίνα Μπόμπα - Η αιχμηρή απάντηση στο Instagram

Έξω φρενών η Χριστίνα Μπόμπα - Η αιχμηρή απάντηση στο Instagram

Θυμάστε την φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα;

Στην ανάρτηση, η πανέμορφη influencer θήλαζε ταυτόχρονα τις δίδυμες κόρες της και έστειλε το δικό της μήνυμα για τον δημόσιο θηλασμό.

Η τρυφερή φωτογραφία συγκέντρωσε αμέσως αμέτρητα likes και θετικά σχόλια, όμως δεν έλειψαν κι εκείνοι που σχολίασαν το post αρνητικά.

Ένας εξ αυτών, τη ρώτησε σε μήνυμα:

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;»

Μια ερώτηση που είναι περισσότερο προσβολή, εδώ που τα λέμε.

Κι εκείνη του απάντησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, γράφοντας σε story:

«Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Δείτε το story της:

μπόμπα instagram απάντηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share