Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Ήμελλος: Οι σπουδές στη Νομική, το οικοτροφείο και ο «Σασμός»

Ο «αστυνόμος» που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό

15 Σεπτεμβρίου 2021 18:02
Δημήτρης Ήμελλος: Οι σπουδές στη Νομική, το οικοτροφείο και ο «Σασμός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους ηθοποιούς που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του στον «Σασμό» είναι ο Δημήτρης Ήμελλος.

Ο αστυνομικός διευθυντής που αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο με τους φόνους και παράλληλα είναι κρυφά ερωτευμένος με τη χήρα Βρουλάκη, Μαρίνα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

σασμός ήμελλος

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Ήμελλος, γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Κυψέλη και τα Εξάρχεια και κατάγεται από τη Νάξο. Ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας και για τρία χρόνια από τα 12 μέχρι τα 15 του, ήταν εσώκλειστος σε οικοτροφείο.

Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και μόλις τελείωσε το σχολείο, σπούδασε στη Νομική Σχολή με σκοπό να αναλάβει το γραφείο του. Εκείνη την περίοδο αντιλήφθηκε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του.

Η υποκριτική

Ο άνθρωπος που τον έκανε να ασχοληθεί σε βάθος με την τέχνη του θεάτρου ήταν ο Στάθης Λιβαθινός, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τη Ρωσία, έκανε ένα εντατικό σεμινάριο.

Ο ηθοποιός τότε εντάχθηκε στο Θεατρικό Εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου και τη δεκαετία του ’90 φοίτησε στην Ακαδηµία Θεατρικής Τέχνης της Μόσχας.

Ο ίδιος είχε περιγράψει την τότε εμπειρία του από τη Ρωσία: «Το 1996 πήγα στη Ρωσία εν µέσω πολέµου µε την Τσετσενία και εξαιτίας της εµφάνισής µου ήµουν ο συνήθης ύποπτος Τσετσένος αυτονοµιστής. ∆εν υπήρχε µέρα να µη µε ξαπλώσουν πάνω σε ένα περιπολικό για έλεγχο µέχρι να τους εξηγήσω ότι είµαι φοιτητής και δεν κουβαλάω βόµβες».

Από το 2001 εως το 2007 υπήρξε μέλος της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου υπό τη διεύθυνση του Στάθη Λιβαθινού, με τον οποίο ο ηθοποιός συνεργάζεται στενά. Επίσης δίδαξε στο Εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής καθώς και στις δραματικές σχολές Ίασμος και Δήλος.

Σασμός: Βόμβα! Αυτός σκότωσε τον πατέρα του Αστέρη

Σασμός: Βόμβα! Αυτός σκότωσε τον πατέρα του Αστέρη

Ο Βασίλης Σταματάκης μπήκε στη φυλακή και ύστερα πέθανε κι εκείνος άδοξα, πριν φτάσει ο πολυπόθητος Σασμός στα σπιτικά τους. Ο λόγος που οδηγήθηκε στο κελί, ήταν ο θάνατος του Βρουλάκη, του πατέρα της Αργυρούς και του Πετρή.

Τα παιδιά, μικρά ακόμη, αντίκρισαν τον πατέρα τους νεκρό, πεσμένο στο χώμα. Η εικόνα αυτή έχει χαραχτεί στη μνήμη της Αργυρούς, αλλά και της Μαρίνας. Με τον θάνατο του Βρουλάκη και του Σταματάκη, σταμάτησε για λίγο η βεντέτα.

Βέβαια, ο Σταματάκης πριν πεθάνει, εκμυστηρεύτηκε κάτι στον παππά του χωριού… Ένα μυστικό καλά θαμμένο, το οποίο δεν έχει φτάσει ακόμη στην Καλλιόπη, όπως μας αναφέρει το youfly.com

σασμός καλλιόπη

Ποιος είναι ο δολοφόνος

Ο Βασίλης Σταματάκης έφυγε, από χέρια Βρουλάκη, στη σειρά Σασμός. Αυτό το μυστικό το ξέρει ο παππάς του χωριού. Ο Βασίλης του είχε ζητήσει να τρέξει στην Καλλιόπη, να την ενημερώσει για τον δολοφόνο του.

Όλα αυτά, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μεγάλη και οδυνηρή αλήθεια δεν έχει φτάσει ολοκληρωμένη στην Καλλιόπη. Άλλωστε, δε θα χρειαστεί να συμβεί σύντομα. Η βεντέτα θα ξεσπάσει όπως και να έχει.

Ο Στεφανής δολοφονείται και ο κύκλος αίματος ανοίγει ξανά. Η Αργυρώ και ο Πετρής θα δεχτούν τα πυρά και τις κατηγορίες, ως οι βασικοί ύποπτοι. Ένας Σταματάκης βρέθηκε στο χώμα και υπεύθυνος θα είναι -για ακόμη μια φορά- ένας Βρουλάκης.

Η Καλλιόπη ετοιμάζεται να ανοίξει νέο πόλεμο. Όχι μόνο για τον Στεφανή, αλλά και για τον σύζυγό της που έσβησε τόσο απλά, τόσο άσχημα…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share