Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αποκάλυψε τι είπε στον Σάκη Μπουλά πριν πεθάνει

Οι δυο τους ήταν αχτύπητο δίδυμο στη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

15 Σεπτεμβρίου 2021 16:27
Κάρμεν Ρουγγέρη: Αποκάλυψε τι είπε στον Σάκη Μπουλά πριν πεθάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την τηλεοπτική σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και τον Σάκη Μπουλά μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού.

Αποκάλυψη σοκ για το

Τηλεοπτικά έχετε κάποια σχέδια;

Όχι, δεν έχω κάτι. Σαφώς μου λείπει η τηλεόραση. Δεν αποκλείεται να κάνω ξανά κάποια στιγμή.

«Δέκα λεπτά κήρυγμα», μια σειρά που παίζεται μέχρι και σήμερα. Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Θυμάμαι ότι περνούσαμε πολύ όμορφα. Αυτή η σειρά μου χάρισε πολλή αγάπη από τους έφηβους και μου τη χαρίζει ακόμα. Αγαπιόμασταν μεταξύ μας. Θυμάμαι πόσο μάλωνα τον Σάκη Μπουλά, επειδή κάπνιζε συνέχεια και του έλεγα να το σταματήσει. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το έκοψε και χάρηκα πολύ, αλλά μετά το άρχισε ξανά. Ήταν υπέροχος συνεργάτης. Γενικά ήμασταν δεμένη ομάδα. Ήταν ευτυχία, κάθε φορά που πήγαινα για γύρισμα.

Τι σας δίνει χαρά;

Τα εγγόνια μου, τα οποία μεγαλώνουν πολύ όμορφα. Η Κάρμεν και η Ευαγγελία μου. Από εκεί και πέρα, η ευτυχία που βλέπω στα μάτια των παιδιών όταν τελειώνουν οι παραστάσεις μας.

Τι σας πληγώνει;

Η κακία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα έχω χάσει. Πώς μπορεί να υπάρχουν τόσο κακοί άνθρωποι;

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Για τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου μίλησε η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των τελευταίων ωρών και για τις καταγγελίες στον χώρου θεάτρου.

«Όταν βιάζεται ένα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ» τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η ηθοποιός που αγαπά αποδεδειγμένα το παιδικό θέατρο και ασχολείται με μεράκι με αυτό τα τελευταία χρόνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άνοιξαν τα στόματα και ελπίζω να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share