Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ελισάβετ Σπανού: Ο λόγος που προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων - Γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Αποκάλυψη μεγατόνων από την τραγουδίστρια!

15 Σεπτεμβρίου 2021 15:51
Ελισάβετ Σπανού: Ο λόγος που προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων - Γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φικάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων αλλά και για τις αμφιβολίες που έχει σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει νοσήσει με Covid-19.

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό πιθανά να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες, έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους» αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στην πανδημία και τον εμβολιασμό κατά της Covid 19, η τραγουδίστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νόσησα από τον κορωνοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας».

«Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους».

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο: Πέθανε 16χρονος μετά το εμβόλιο!

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο: Πέθανε 16χρονος μετά το εμβόλιο!

Σοκαρισμένη η Ελλάδα από τον θάνατο του 16χρονου στο χωριό Μαντέικα, στην Αρκαδία. Το 16χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.

Από τη πρώτη στιγμή στο διαδίκτυο υπήρχαν πολλές καταγγελίες πως το παιδί πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Μάλιστα υπήρξε επίσημη καταγγελία και από τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη πως το παιδί είχε εμβολιαστεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του παιδιού το παιδί είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή το μεσημέρι και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν από τον εμβολιασμό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται σήμερα (Τρίτη), ώστε να ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατο του παιδιού.

Να τονίσουμε πως το παιδί εμβολιάστηκε με Pfizer, ενώ η οικογένεια του είναι φτωχή και πολύτεκνη (σύμφωνα με πληροφορίες είχε τέσσερα παιδιά).

Θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες καθώς αναφερόμαστε σε ένα ανήλικο παιδί!

Μια είδηση που έρχεται την ώρα που οι «ειδικοί» (που έχουν το ακαταδίωκτο) βγαίνουν σε ζωντανή μετάδοση και διαβεβαιώνουν τους γονείς για την ασφάλεια των εμβολίων και ζητούν τον μαζικό εμβολιασμό των παιδιών.

Να σημειώσουμε ακόμη μια φορά πως δεν είναι ακόμα γνωστό το εάν ο θάνατος του εμβολίου έχει σχέση με τον εμβολιασμό του, παρόλα αυτά όπως τονίσαμε θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share