Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη αλλαγή: Έτσι ήταν η Πάολα όταν ξεκίνησε το τραγούδι και πριν από τις πλαστικές

Αγνώριστη όταν άρχιζε στις πίστες!

15 Σεπτεμβρίου 2021 14:55
Απίστευτη αλλαγή: Έτσι ήταν η Πάολα όταν ξεκίνησε το τραγούδι και πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πάολα είναι μια από τις κορυφαίες λαϊκές φωνές, που αναδείχθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με την ίδια να έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια για αρκετά θέματα, όπως και για τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η επιτυχία της είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη, με την ίδια να επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους και να αποδεικνύει πως αξίζει την αγάπη του κοινού και με το παραπάνω, με την ίδια να μιλά σε έντονο ύφος για την καταγωγή της.

Αν και ουδέποτε έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, τα σχόλια για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της δεν λείπουν. Πράγματι, η καλλιτέχνις δεν δίστασε να πει το «ναι» στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού και στα «μαγικά» χέρια των δερματολόγων, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να είναι τεράστια σε σχέση με την εικόνα της κατά τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας.

Τώρα έχει κλείσει αισίως τα 38 της χρόνια. Η πρώτη της φωτογραφία, όμως, που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν στα 17 της. Τότε που η Πάολα άνοιγε το πρόγραμμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κοντά ξανθά μαλλιά και άκρως φυσικό πρόσωπο, με τα «παιδικά» χαρακτηριστικά του.

Λίγα χρόνια αργότερα, στα 20 της -τον Δεκέμβριο του 2002- πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη φωτογράφιση στην οποία τη βλέπουμε σχεδόν… αγνώριστη.

Η Πάολα άλλαξε πολύ, δεν έχασε όμως ίχνος από τη γοητεία της.

Πάολα πριν από τις πλαστικές

Πάολα αλλαγή στην εμφάνισή της

Η παραδοχή της για τις πλαστικές

Για τις πλαστικές που κατά καιρούς της έχουν χρεωθεί απάντησε μέσα από τη συνέντευξή της στο Down Town. Η Πάολα δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα ποιο είναι το μοναδικό σημείο του σώματός της που έχει υποστεί πλαστική χειρουργική επέμβαση, στέλνοντας το μήνυμά της σε αυτούς που διαδίδουν ανακρίβειες.

Τι έχεις κρατήσει από τον μπαμπά σου;

Τα πάντα. Τον ίδιο. Δεν λέω «ο μπαμπάς μου ήταν», λέω «ο μπαμπάς μου είναι». (Μου δείχνει στον απέναντι τοίχο της φωτογραφίες του). Μα, δεν είναι κούκλος; Πανέμορφος άντρας! Κάποιοι μου είπαν ότι μοιάζει με τον Antonio Banderas. Δεν ήξερα ποιος είναι και χτύπησα στο youtube να τον δω. Είναι καλλονός ο μπαμπάς! (Στρέφει το βλέμμα της αλλού και με ξανακοιτάει). Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ! Είμαστε ίδιοι.

Τι εννοείς;

Τα φρύδια, ας πούμε. Σου αλλάζουν όλο το πρόσωπο. Για μένα έχουν πει ότι έχω κάνει πλαστικές. Ότι τα άλλαξα όλα πάνω μου κι ότι είμαι «πλαστική». Το ξέρω. Είναι ψέματα όμως.

Σε ενοχλεί που το λένε;

Πολύ. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάνει πλαστική μόνο στο στήθος μου, δεν ντρέπομαι να το πω. Είναι η αλήθεια. Αν είχα κάνει και κάτι άλλο, θα το ομολογούσα, αλλά δεν δέχομαι να μου χρεώνουν ψέματα. Είναι κρίμα. Ok, το συνήθισα αυτό. Η μαμά μου, όμως, γίνεται θηρίο μ’ αυτό. Είναι η κλασική μαμά που θέλει να μπει μπροστά γιατί αδικούν το παιδί της. Θυμώνει και με άλλα βέβαια…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share