Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Γιάννης Λάτσιος: Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια στα χέρια - Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Ελένη Μενεγάκη!

Η ανθοδέσμη με τα δεκάδες τριαντάφυλλα!

15 Σεπτεμβρίου 2021 08:07
Γιάννης Λάτσιος: Την περίμενε έξω από το σπίτι με λουλούδια στα χέρια - Αποκλειστικές φωτογραφίες με την Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, μετά από έναν χρόνο απουσίας και μια σύντομη αναβολή, για την Ελένη Μενεγάκη, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμα-φωτιά που επέλεξε. Μόλις κλείνουν τα φώτα, δεν χάνει τη λάμψη της, αντιθέτως ακόμα και αμέσως μετά την εκπομπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Για του λόγου το αληθές, ο φακός τού YOU τη συνάντησε κοντά στο σπίτι της, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ενώ επέστρεφε από τα στούντιο του MEGA. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν εκεί, αλλά στον άνθρωπο που την περίμενε, που δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Λάτσιο. Μπορεί να έχουν χωρίσει για περισσότερα από δέκα χρόνια, όμως κρατούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξέλιξη των τριών παιδιών που έχουν αποκτήσει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Μία από τις κόρες τους, μάλιστα, ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, αφού λίγες ώρες πριν είχε επιστρέψει από τη δική της “πρεμιέρα” στο σχολείο και εκείνος... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share