Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μυστήριο με Πάνο Μιχαλόπουλο: Τρομερό θρίλερ!

Τι συμβαίνει;

14 Σεπτεμβρίου 2021 18:46
Μυστήριο με Πάνο Μιχαλόπουλο: Τρομερό θρίλερ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα παραχώρησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει σταματήσει να ασχολείται εμπαγγελματικά με την τηλεόραση.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μένει σε ένα υπέροχο κτήμα στην Παλλήνη, μίλησε για το γεγονός ότι δεν θέλει να δουλεύει πλέον και εξήγησε τους λόγους.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”.

Μυστήριο με Πάνο Μιχαλόπουλο

Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον.

Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως.

Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου».

Ειρήνη Μουρελάτου: Δείτε πώς είναι σήμερα η συμπρωταγωνίστρια του Πάνου Μιχαλόπουλου - Τη θυμάστε;

Θυμάστε την Ειρήνη Μουρελάτου από τη σειρά "Βαθύ Κόκκινο"; Αν δείτε πώς είναι σήμερα θα μείνετε με το στόμα ανοικτό! Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου... Η σειρά προβλήθηκε το 2000 από τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel με μεγάλη επιτυχία.

Η υπόθεση της σειράς ήταν η εξής:

Στην πανέμορφη Σύρο, αναπτύσσεται μια τρυφερή σχέση ανάμεσα στον καθηγητή μαθηματικών του λυκείου και σε μια μαθήτριά του. Τα κενά στο γάμο του και η επιπολαιότητα της νεαρής θα τους φέρουν κοντά και θα ερωτευτούν παράφορα. Η τοπική κοινωνία υποψιάζεται και ξεσηκώνεται.

Επεισόδιο:

Παράλληλα, βλέπουμε τι συμβαίνει στις ζωές των μαθητών του σχολείου που νιώθουν τα πρώτα σκιρτήματα και αποκτούν νέες εμπειρίες. Το παράνομο ζευγάρι θα καταφύγει στην Αθήνα, αψηφώντας τους γύρω... Θα καταφέρουν όμως να σώσουν τη σχέση τους από τα διάφορα εμπόδια που συναντούν;

Η ηθοποιός πριν δύο χρόνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Όλα καλά" για την πορεία της στο χώρο και αναφέρθηκε στον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Η συνέντευξή της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share