Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέλιος Παρλιάρος: Απαντά αν έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

14 Σεπτεμβρίου 2021 18:10
Στέλιος Παρλιάρος: Απαντά αν έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγησή του, ο διάσημος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του στο bovary.gr και τον Αριστοτέλη Σπηλιωτόπουλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, ωστόσο, μια αναφορά του σε μια φήμη που τον συνόδεψε…

«Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

«Θα σου πω κάτι που το βγάλανε χωρίς εγώ να δώσω δικαίωμα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πάρα πολύ φίλος μου. Έχουμε ταξιδέψει με παρέες μαζί, γελάμε, πάω στο εστιατόριό του, τρώω. Πώς να σου πω… Είμαστε φίλοι.

Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας; Με πιάνει ένα κοριτσάκι πριν μερικά χρόνια, πρέπει να ήταν 2 χρονών το παιδί του Φώτη, σε μια εκδήλωση στα Γιάννενα και μου λέει «πώς είναι το παιδάκι σας;» και της λέω «μα δεν έχω παιδάκι!». Δηλαδή, να ήταν αλήθεια να το παραδεχτώ, δεν έχω κάτι να κρύψω», εξομολογείται ο Στέλιος Παρλιάρος και συνεχίζει:

«Πλέον πιστεύω ότι είμαι πολύ μεγάλος, αλλά αν ήμουν μικρότερος θα έκανα παιδί. Αγαπώ πολύ τα παιδιά».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλουμε το δικαίωμα να ζούμε ως gay»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Θέλουμε το δικαίωμα να ζούμε ως gay»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (8/4) στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ και αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, αναφέροντας αλήθειες που «πονούν» την ελληνική κοινωνία.

Ο γνωστός παρουσιαστής, που στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου είχε μια ξεχωριστή αμφίεση, μίλησε για το θέμα της πατρότητας για ένα gay ζευγάρι, ενώ δε δίστασε να γίνει «χείμαρρος» για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την υπόθεση της Τζένης Μπότση.

Σε πρώτο χρόνο στην ερώτηση αν του έχει λείψει η τηλεόραση απάντησε πως «μου λείπει το δημιουργικό κομμάτι αλλά δεν με σφάζει κιόλας» αστειευόμενος. Η καραντίνα τον επηρέασε ως επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην εστίαση και όπως όλοι δέχτηκε και το οικονομικό πλήγμα της πανδημίας.

Αμέσως μετά πήρε μεγάλες δόσεις συγκίνησης ακούγοντας καλούς του φίλους, όπως την Τζένη Μπότση, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Φωκά Ευαγγελινό να μιλούν για εκείνον.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η ομοφυλοφιλία και η πατρότητα

Αλλάζοντας κλίμα πέρασε σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις μιλώντας για το πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα.

«Δεν είναι δύσκολο να είσαι γονιός. Πιο εύκολο πράγμα δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται σχολείο για να είσαι γονιός, συμβουλές μπορείς να πάρεις, αλλά είναι απλό πράγμα».

«Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς, βάζω κανόνες και είμαι πειθαρχημένος. Η λογική μου λειτουργεί πολύ,. Στενοχωριέμαι καμία φορά που αντιδρά και θυμώνω αλλά εντάξει συναισθήματα είναι αυτά αλλά λέω “συγγνώμη” που θύμωσα. Πιστεύω ότι όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μία προβολή του εαυτού σου στο παιδί και θυμάσαι πιο πολύ τα κακά. Και λέω μην ξαναζήσω τα ίδια που έκανα εγώ από την άλλη πλευρά».

Το ζήτημα της τεκνοθεσίας μονοπώλησε στη συνέχεια τη συζήτηση. Ο παρουσιαστής μίλησε για τα δικαιώματα που στερούνται τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια αλλά και για την υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει σε ομόφυλα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά.

«Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προφυλάσσει τα παιδιά. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες είναι γόνιμοι. Είμαστε γόνιμοι και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά ανά πάσα στιγμή θέλουμε. Δεν μας το απαγορεύει κανένας. Δεν είναι το θέμα να υιοθετήσουμε παιδί μόνο. Αν ο βιολογικός πατέρας ή αυτός που έχει κάνει την ατομική υιοθεσία πεθάνει το παιδί χάνει όλη του την οικογένεια. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει στα παιδιά να ζήσουν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Το τι θα πει ο διπλανός, ο απέναντι… Από πού κι ως πού έχει γνώμη ο άλλος για εμένα;».

Μέχρι και σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι διστακτική με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια επικαλούμενη διάφορους λόγους όπως το πώς μπορεί να επιδράσει στην παιδική ψυχολογία το συγκεκριμένο πρότυπο οικογένειας. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε επ ΄αυτού:

«Δεν είμαστε πρότυπα. Θέλουμε το δικαίωμα να ζούμε, όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι, δηλαδή αποφασίζοντας να δώσεις δικαιώματα σε μία κοινότητα ανθρώπων τους κάνεις και πρότυπο;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share