Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα»

Περίεργες δηλώσεις από τον τραγουδιστή

14 Σεπτεμβρίου 2021 17:49
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια τσιπούρα αντί μια γυναίκα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον γιο του, την σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον χωρισμό τους, αλλά και την απόφασή του να αποτραβηχτεί στη Ναύπακτο, μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή “Love it”.

Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός”, είπε ο γνωστός μουσικός.

“Δε θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς”, συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Όσον αφορά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο ίδιος δήλωσε πως το έχει κάνει και θέλει να κάνει και τις επόμενες δόσεις.

"Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά": Συγκλονίζει ο Κοργιαλάς για τον χωρισμό του με την Ψυχίδου!


Συγκινεί ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου. "Θα προσπαθούσα και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά".

Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους στην εκπομπή Happy Day. Ο ίδιος είπε πως ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή, ωστόσο όταν βάλει κάτι μια γυναίκα στο μυαλό της δύσκολα το αλλάζεις.

Συγκίνησε μάλιστα όταν ανέφερε πως "θα προσπαθούσε και δυο και τρεις και δεκαπέντε φορές ξανά". Ο Δημήτρης Κοργιαλάς φανερά φορτισμένος αισθηματικά αναφέρθηκε πως συνήθισε να ξυπνάει με τον γιο του και τώρα .......διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share