Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια»

Εξομολογητική διάθεση από τον δημοσιογράφο

14 Σεπτεμβρίου 2021 17:19
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε για κάτι που δεν γνώριζε κανείς.

Κλίμα ανανέωσης επικρατεί στο Real Group, καθώς ο ραδιοφωνικός σταθμός εκπέμπει από το νέο, μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο, στούντιο.

Αυτό, μαζί με τον ανασχεδιασμό του enikos.gr, κάνει να.. «πνέει αέρας ανανέωσης» όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρώτη εκπομπή μετά από τη μακρά απουσία του από τηλεόραση και ραδιόφωνο, που είναι καθιερωμένη τα τελευταία καλοκαίρια.

Προφανώς στον «αέρα ανανέωσης» μετέχουν και οι άνεμοι από τις αλλαγές στο νέο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1, που εγκαινιάστηκε μερικές ώρες μετά, το βράδυ της Δευτέρας, και για το για το οποίο ο Χατζηνικολάου είπε την ώρα τού δελτίου αστειευόμενος, ότι για να το περπατήσει από τη μια άκρη στην άλλη χρειάζεται μισή ώρα!

Ο συνιδιοκτήτης του Real Group ανέφερε χθες το πρωί στο ραδιόφωνο ότι δεν πέρασε καλό καλοκαίρι. «Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια» είπε, αλλά «ευτυχώς τώρα είμαι καλά και είμαστε πάλι μαζί».

Το δράμα του Νίκου Χατζηνικολάου: "Η εταιρεία μου χρωστάει..."

Το δράμα του Νίκου Χατζηνικολάου:

To παρακάτω άρθρο μιας ιστοσελίδας για τη νυχτερινή έξοδο του εξόργισε τον εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και ουσιαστικά, αποκάλυψε στο facebook περισσότερα από όσα ξέραμε για τον όμιλο του Real.

undefined

Το άρθρο του 24wro.com.gr
Εμφανώς σαστισμένος-μουδιασμένος και ίσως και πανικοβλημένος, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει δημοσίως στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, σε δημοσίευμα του 24ωρου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Το εν λόγω ρεπορτάζ του 24ωρου, αφορούσε σε νυχτερινή έξοδο του κ. Χατζηνικολάου μετά της συζύγου του, στο κέντρο όπου τραγουδά ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου – ενώ το άρθρο είχε αναρτηθεί από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 το μεσημέρι – ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στη 1 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων!

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share