Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νικόλας Παπαπαύλου για μοντέλο με την κοκαΐνη: «Έκανε δύο δουλειές για τα προς το ζην»

Μίλησε για τη φιλική τους σχέση

14 Σεπτεμβρίου 2021 15:26
Νικόλας Παπαπαύλου για μοντέλο με την κοκαΐνη: «Έκανε δύο δουλειές για τα προς το ζην»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love και ο 32χρονος σύντροφός της. Οι δύο τους, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, αφότου βρέθηκαν με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, και μεταφέρθηκαν στις φυλακές.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Νικόλας Παπαπαύλου, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και στη Μπέττυ Μαγγίρα, τονίζοντας ότι η φίλη του εργαζόταν σε δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην, ενώ καταδίκασε απερίφραστα ότι έγινε. Όπως ο ίδιος είπε, επίσης, από την ημέρα της σύλληψης της, τον καλούσε καθημερινά και του έλεγε ότι ήταν κάθετα αντίθετη με όλο αυτό και ως λάθος της αναγνωρίζει ότι αγάπησε τον λάθος άνθρωπο.

«Έμαθα για όλο αυτό από φίλους δημοσιογράφους. Τη συνάντησα δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη. Έναν χρόνο τώρα που έχω βγει από το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει τίποτα, γιατί ζούμε και στην ίδια περιοχή. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν έχει καμία επαφή με τις ουσίες. Αυτή είναι η άποψή μου» ανέφερε, αρχικά, ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Σε κατάσταση σοκ το μοντέλο - Σε ένα μήνα θα παντρευόταν το σύντροφό της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοπέλα, μετά τη σύλληψή της για διακίνηση κοκαΐνης, με την ίδια να βλέπει τα πάντα στη ζωή της να αλλάζουν, αφού ετοιμαζόταν να παντρευτεί το σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ίδια συνελήφθη μαζί με άντρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορία των Αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών. Μάλιστα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 7 κιλά κοκαΐνης, ενώ οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν παρουσία Εισαγγελέα τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η πρώην παίκτρια του Power of love, τον τελευταίο καιρό ασχολούταν με τις προετοιμασίες του πολιτικού της γάμου που είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα για τις 15 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share