Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με νυφικό στο Pride ο Παύλος Χάππιλος του Master Chef (photo)

Η απάντησή του στους ομοφοβικούς

14 Σεπτεμβρίου 2021 11:55
Με νυφικό στο Pride ο Παύλος Χάππιλος του Master Chef (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Παύλος Χάππιλος που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, προκάλεσε αίσθηση φορώντας νυφικό στο Athens Pride. O ίδιος, φορώντας μπλούζα με τον Ζακ Κωστόπουλο, εξήγησε σε βίντεο γιατί επέλεξε να βάλει νυφικό. Ενώ, δείτε και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef.

«Αυτό ήθελα να εκφράσω με την επιλογή μου (να φορέσω νυφικό), η οποία στο κάτω κάτω fun είναι πλάκα έχει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά.

Καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους, ο gay γάμος δεν λέει κάτι, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι υπάρχουν πραγματικές επιπτώσεις με τις νομοθετικές αλλαγές. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό να δώσεις ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τη gay κοινότητα. Δεν στερεί το δικαίωμα από οποιοδήποτε άλλο απλά εμπλουτίζει την ελευθερία του κόσμου» ανέφερε μεταξύ αλλων ο Παύλος Χάππιλος.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Παύλος Χάππιλος πριν το pride:

Παύλος Χάππιλος - MasterChef: Μας συστήνει τους γονείς του

Μπορεί ο Παύλος Χάππιλος να μην κέρδισε το φετινό MasterChef, αναμφίβολα όμως ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές. Οι εξομολογήσεις του για τη διαφορετικότητα στο ριάλιτι του Star συγκίνησαν τους τηλεθεατές, που τον λάτρεψαν και τον έκαναν viral παίκτη.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χάππιλος δημοσίευσε φωτογραφία με τους δύο γονείς του και μας τους σύστησε για πρώτη φορά.

«Introducing… the Χάππιλοι! Είμαι πολύ τυχερός που οι γονείς μου ήταν πάντα εκεί, ακόμα και όταν δεν τους ήθελα! Μπορεί να ξέρουν όλα τα κουμπιά μου, και πολλές φορές να τα πατάνε όλα μαζί λες και προσπαθούν να αλλάξουν κανάλι στο σκοτάδι, αλλά τους αγαπώ άπειρα!» έγραψε στη λεζάντα.

Η τρυφερή εξομολόγηση για την οικογένειά του

Ο Παύλος Χάππιλος έχει αναφέρει πότε οι γονείς του δέχτηκαν τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Τους πήρε αρκετό καιρό. Νομίζω ένα κομβικό σημείο ήταν όταν εγώ έπαθα περιτονίτιδα, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα άρον άρον στο νοσοκομείο οπότε ήρθαν οι γονείς μου […]

Και ήταν η πρώτη φορά που είδαν τους φίλους μου, που οι φίλοι μου ήταν όλοι gay. Εγώ ειδικά στο πανεπιστήμιο, ήμουν αρκετά αντιδραστικός. Έβαφα τα μαλλιά μου, κυκλοφορούσα με διάφορα ρούχα. Δεν μου άρεσε που με κοιτούσαν περίεργα στον δρόμο και ήμουν ακόμα πιο loud. Ήταν όλοι οι φίλοι μου κάπως έτσι.

Και ήταν η πρώτη φορά που με είδαν με τον στενό μου κύκλο που με υπεραγαπούσαν και με φρόντιζαν πάρα πολύ. Οπότε νομίζω αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι είμαι ok και ότι έχω φίλους και άτομα που με αγαπούν”, εξομολογήθηκε ο Κύπριος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share