Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαχητής ο Δάνης Κατρανίδης!

Δίνει τεράστια μάχη ο ηθοποιός!

14 Σεπτεμβρίου 2021 09:10
Μαχητής ο Δάνης Κατρανίδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ δύσκολες ώρες ζει ο Δάνης Κατρανίδης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, ωστόσο, η κατάσταση του έχει επιβαρυνθεί.

Σήμερα, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, o ηθοποιός που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο χώρο του πολιτισμού, βρίσκεται στο σπίτι του, σε ένα περιβάλλον με ζεστασιά και ψυχολογική ασφάλεια, παρόλο που δεν θα έχει την ειδική φροντίδα των γιατρών του.

Έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του, ο Δάνης Κατρανίδης εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, θέλοντας να βγει νικητής.

Χαροπαλεύει ο Δάνης Κατρανίδης!

Λίγα λόγια για τον Δάνη Κατρανίδη

Ο Δάνης Κατρανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει όλα τα είδη θεάτρου, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ.

Για τα παιδικά του χρόνια είχε πει ο Δάνης Κατρανίδης: Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα μεταξύ Αιγάλεω και Σαλαμίνας, από όπου ήταν η μητέρα μου. Το δέσιμό μου με το θέατρο οφείλεται σε εκείνη, γιατί με πήγαινε σινεμά, στις απογευματινές προβολές, πάντα με την υπόσχεση ότι θα είχα διαβάσει τα μαθήματά μου.

Τώρα, συνειδητοποιώ ότι το πρώτο μου κοινό ήταν οι φίλοι μου, τα παιδιά της γειτονιάς που περίμεναν να τους διηγηθώ την ταινία που είδα. Είχαμε τότε ένα σπίτι με πολλά σκαλοπάτια, κάθονταν σε αυτά τα σκαλιά τα παιδιά, αμφιθεατρικά, και εγώ τους έκανα περιγραφή την ταινίας. Ήταν ένα τρομερό επικοινωνιακό μάθημα, ασυνείδητα βέβαια, μια εξάσκηση του να ερεθίσεις τη φαντασία του κοινού σου. Ταυτόχρονα, υπήρχε πολύ παιχνίδι, ποδόσφαιρο, γειτονιές και αυλές, όπως ακριβώς τα βλέπεις στις ελληνικές ταινίες…

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share