Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Πτώχευσε ο Τάσος Χαλκιάς: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό!

Μίλησε ανοικτά για τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε!

14 Σεπτεμβρίου 2021 08:17
Πτώχευσε ο Τάσος Χαλκιάς: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε πρόσφατα συνέντευξη ο αγαπητός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικονομική του καταστροφή πριν μερικά χρόνια, ενώ είπε τη γνώμη του και για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος των ηθοποιών.

Η συνέντευξη του Τάσου Χαλκιά

Είχατε δημιουργήσει μια σχολή θεάτρου, η οποία σας δυσκόλεψε οικονομικά. Ήταν όνειρο ζωής. Δεν σκεφτήκατε να το ξανά προσπαθήσετε;

Δεν θα το ξανά έκανα, γιατί δεν είναι κάτι που περνάει μόνο από τα χέρια μου, αλλά και από άλλων. Χρειάζεται μια διαχείριση οικονομικού χαρακτήρα, την οποία δεν κατέχω, άρα είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω κάποιον για να έχει την οικονομική εποπτεία.

Όταν όμως ξεφεύγει από εμένα ο σημαντικός αυτός έλεγχος, δεν είναι κάτι που θα το ρίσκαρα. Ναι, ήταν ένα όνειρο ζωής από τη στιγμή που τελείωσα τη σχολή μου.

Τα χρήματά μου τα επένδυσα σε μια δουλειά, δεν τα έφαγα ούτε στα καζίνα, ούτε στις γυναίκες, ούτε στα μεγάλα αυτοκίνητα, ούτε στα κότερα. Ωστόσο δεν είμαι καλός επιχειρηματίας και γι’ αυτόν τον λόγο έπεσα έξω.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Ξεσπά ο Τάσος Χαλκιάς: «Δεν ήξερα τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Πτώχευσε ο Τάσος Χαλκιάς: Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό!

Ποια είναι η γνώμη σας για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στους ηθοποιούς;

Είμαι καθαρότατα υπέρ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ανοχύρωτο επάγγελμα, που κάποτε δεν ήταν. Χρειαζόταν μια άδεια για να βγει κάποιος στο θέατρο, όπως και σε άλλες ειδικότητες.

Δεν μπορείς να γίνεις δικηγόρος ή μηχανικός χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η ηθοποιία έχει να κάνει με ιδιαιτερότητες του εσωτερικού ανθρώπινου κόσμου.

Συχνά πρέπει να εξωτερικεύει τον εσωτερικό του εαυτό ο ηθοποιός. Πώς είναι δυνατόν να μπορεί ο καθένας να βγει στη σκηνή, χωρίς καν να γνωρίζει ποια είναι η υποκριτική τέχνη;

Είναι η σημαντικότερη και η πιο δύσκολη από όλες τις τέχνες. Ο ηθοποιός είναι παραγωγός, επεξεργαστής και έμπορος ανθρωπίνων συναισθημάτων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share