Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ο χωρισμός μας κόστισε ακριβά..." - Σοκ για την Αννίτα Πάνια

Τι συνέβη; Απίθανη αποκάλυψη!

13 Σεπτεμβρίου 2021 22:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έφερε στην Αννίτα Πάνια η αναφορά περί χωρισμού από καλεσμένο της, με τον Έλληνα τραγουδιστή και την πρώην γυναίκα του να βρίσκονται στο πάνελ της και να μιλούν για το γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, είχε υποδεχτεί πριν καιρό τον Γιάννη και τη Μάχη Φλωρινιώτη, με αμφότερους να έχουν αποκαλυπτική διάθεση σχετικά με την κοινή τους ζωή. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι επί 30 χρόνια και δημιούργησαν μία πολύ όμορφη οικογένεια με με 3 παιδιά και 3 εγγόνια.

Παρόλα αυτά, πριν από 13 χρόνια χώρισαν τους δρόμους τους αλλά σήμερα ό,τι τους κράτησε μακριά ανήκει στο παρελθόν αφού είναι ξανά μαζί. Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε, ότι ο χωρισμός τους του κόστισε πολύ ακριβά και ήταν ένα από τα γεγονότα στη ζωή του που τον κλόνισαν.

 'Ο χωρισμός μας κόστισε ακριβά...' - Σοκ για την Αννίτα Πάνια

Η σύζυγός του έδωσε μία ιδέα από τους λόγους που δημιούργησαν ανάμεσά τους διχόνοια λέγοντας: "Όταν μπαίνουν τρίτοι σε ένα ζευγάρι, τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τον ξέρεις δεν είναι ανάγκη να επηρεάζεσαι από το τι θα σου πει ο άλλος. Διέβαλαν τον Γιάννη για εμένα, μπορεί να υπήρχαν και συμφέροντα".

Αμέσως μετά, ξετύλιξαν το νήμα της γνωριμίας τους, πώς ερωτεύτηκαν και πώς κατέληξαν να παντρευτούν. Αναφέρθηκαν και στις εκκεντρικές σκηνικές παρουσίες και εμφανίσεις εν γένει του καλλιτέχνη και το κατά πόσο έγιναν αφορμή για αρνητικά σχόλια και "λάσπη" στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ ποιος είναι ο άνδρας που της έχει πάρει την καρδιά!

Αποτυχία για την Αννίτα Πάνια - "Δεν πήγε καλά…"

Μια αποτυχία της, έκανε γνωστή η Αννίτα Πάνια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα συμβάν που σημειώθηκε με τα... μελομακάρονα που έφτιαξε για την οικογένεια της. Η ίδια, πόζαρε μπροστά στο δέντρο της κρατώντας στα χέρια μια πιατέλα με μελομακάρονα που έφτιαξε, αποκαλύπτοντας πως κάτι πήγε στραβά με τη συνταγή.

Όπως έγραψε στην λεζάντα της, περισσότερο μοιάζουν με μπιφτέκια παρά με μελομακάρονα. "Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά… Τα μελομακάρονα μου, μοιάζουν περισσότερο με μπιφτέκια… Βγήκαν τεράστια… Πάντως μια φίλη μου λέει πως όταν τα γλυκά των Χριστουγέννων αποτυγχάνουν όλα θα πάνε καλά!! Λέτε να είναι παραμύθι;¨. Μιας και αναφερθήκαμε στην Αννίτα Πάνια, δείτε εδώ μια απίστευτη αποκάλυψη.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share