Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Δημήτρης Αλεξάνδρου: "Η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά - Η Ιωάννα Τούνη έχει την έπαρση της ηλικίας της"

Μάλιστα!

13 Σεπτεμβρίου 2021 13:20
Δημήτρης Αλεξάνδρου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη σχέση τους, τη δήλωσή της για τους Παξούς που προκάλεσε σάλο, αλλά και για τα νέα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς τη φετινή σεζόν είναι στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφερόμενος στη σύντροφό του είπε: «Η Ιωάννα είναι ένας πολύς εργατικός άνθρωπος, ξυπνάει κάθε μέρα στις 06.30 και δουλεύει. Η Ιωάννα έχει την έπαρση της ηλικίας, ίσως κι εγώ στην ηλικία της έλεγα αφιλτράριστα πράγματα».

Για τη δήλωση της συντρόφου του για τους Παξούς, όταν εν μέσω καύσωνα όλα τα καταστήματα στο νησί ήταν κλειστά, ο ίδιος είπε: «Έχουμε μία μικρή σεζόν καλοκαιρινή. Κάποιοι έχουν ανάγκη να δουλέψουν, κάποιοι άλλοι όχι. Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη να δουλέψει. Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης. Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share