Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Ιορδανίδης για καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»

Αναφέρθηκε σε όσα έχουν ακουστεί για τον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα

13 Σεπτεμβρίου 2021 12:25
Τάσος Ιορδανίδης για καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του MEGA, η Γη της Ελιάς, μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα βήματα του στην υποκριτική, την σχέση του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, αλλά και τις εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Ήμουν στην Γαλλική Φιλολογία και την εγκατέλειψα για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που τελικά πέρασα. Το θέατρο είναι η σύζυγος και η τηλεόραση η ερωμένη. Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνέχισε: «Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τα σχέδια του στο θέατρο, όπου έχει αναλάβει το θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, ανεβάζοντας μία παράσταση η οποία όπως αποκάλυψε κρύβει πολλά βιογραφικά στοιχεία από την κοινή του πορεία με την Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε ακόμα και για την απώλεια του πατέρα του λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαν ζευγάρι με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν…

Τέλος ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε για την Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν εγώ ήμουν στην Α’ Γυμνασίου η Ελεονώρα ήταν Β’ Λυκείου και όλοι ήμασταν γύρω της γιατί ήταν η πιο ωραία του σχολείου».

Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη

Η Γη της Ελιάς: Δυνατό spoiler από τον Σπύρο Νικολαΐδη

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου έκανε πρεμιέρα εχθές και μέσα σε όλα ο ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς δεν στάθηκε μόνο εκεί αλλά έδωσε και ένα δυνατό spoil.

Ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν είδα τους συμπρωταγωνιστές σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία ζωής για μένα. Δεν υπάρχει άλλη σειρά με τέτοιο...Διαβάστε τη συνέχεια στο Υouweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share