Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Καλάβρια για Αλεξάνδρου – Τούνη: «Δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας»

«Ταιριάζουν απόλυτα»

13 Σεπτεμβρίου 2021 12:14
Μαρία Καλάβρια για Αλεξάνδρου – Τούνη: «Δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Happy Day μίλησε η Μαρία Καλάβρια και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη,

«Δεν υπάρχει κάποιος που να μη γνωρίζει για τη σχέση του Δημήτρη και της Ιωάννας. Μου φαίνεται εξαιρετικό. Ταιριάζουν απόλυτα. Πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά ταιριάζουν πάρα πολύ και νομίζω ότι είναι το τέλειο ζευγάρι! Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας, αυτό είναι η αλήθεια. Με την Ιωάννα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του, στην ηλικία του, στα θέλω του, στα μπορώ του, σε σχέση με μένα», ανέφερε η Μαρία Καλάβρια.

«Η συνεργασία μας έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο, δεν συνεργαζόμαστε. Ήταν επιλογή και των δύο μας, απλώς δεν θελήσαμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί κάποια στιγμή όταν χωρίσαμε ακουγόταν πολύ το όνομά μου και το όνομά του κι εγώ δεν ήθελα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην κάνουμε κάποια ανακοίνωση για το κομμάτι του ιατρείου. Δεν έχει καμία σχέση με το ιατρείο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καμία επαφή», ξεκαθάρισε.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν σκέφτεται πολλά απ’ αυτά που λέει»

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη.

Το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, αλλά και για τις δηλώσεις της αγαπημένης του που προκάλεσαν σάλο.

«Δεν σκέφτεται πολλά απ’ αυτά που λέει»

«Η Ιωάννα είναι ένας πολύς εργατικός άνθρωπος, ξυπνάει κάθε μέρα στις 06.30 και δουλεύει. Η Ιωάννα έχει την έπαρση της ηλικίας, ίσως κι εγώ στην ηλικία της έλεγα αφιλτράριστα πράγματα» είπε αρχικά.

Για τη δήλωση της συντρόφου του για τους Παξούς, όταν εν μέσω καύσωνα όλα τα καταστήματα στο νησί ήταν κλειστά, ο ίδιος είπε:

«Έχουμε μία μικρή σεζόν καλοκαιρινή. Κάποιοι έχουν ανάγκη να δουλέψουν, κάποιοι άλλοι όχι. Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη να δουλέψει. Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν» συμπλήρωσε.

«Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης. Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share