Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Έξαλλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Όχι, εσείς καθίστε καλά»

Δίχασαν τα λόγια της ηθοποιού

13 Σεπτεμβρίου 2021 10:24
Έξαλλος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - «Όχι, εσείς καθίστε καλά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στις χθεσινές δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, η οποία πρώτη (μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαράλαμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου), έχει από την πρώτη στιγμή πάρει θέση στο ελληνικό #metoo.

«Είναι αδυναμία… μα δεν είναι κακούργημα; Φταίνε τα σκοτάδια του… μα δεν είναι το σκοτάδι το ίδιο; Δεν κάνουμε τόσο παρέα πλέον… μα δεν ήσασταν στενοί φίλοι; Λυπάμαι για τους θύτες… δεν τους καταδικάζω τους θύτες; Καθίστε καλά… όχι, εσείς καθίστε καλά», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε story στο Instagram.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκάλεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με όσα είπε σε συνέντευξή της στο Mega το Σάββατο. Όταν η συζήτησε πήγε στο κίνημα #MeΤοο, η ηθοποιός χαρακτήρισε «σπουδαίο» ως συνάδελφο τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας γυναίκας και την απόπειρα βιασμών άλλων δύο γυναικών.

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά, διαχωρίζοντας την ιδιότητα του ηθοποιού με τον άνθρωπο και πρόσθεσε:

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Οι άνθρωποι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Απόλυτο σοκ για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Στο φως το μήνυμα σε θύμα του που δεν ήθελε ποτέ να γίνει γνωστό!

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι και στα καλύτερά του, με το γνωστό ηθοποιό να βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης και να κινδυνεύει να μείνει για πολύ καιρό μέσα σε αυτές, με βάση όσα αποκαλύπτονται, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος και στην επιχείρηση να αποφυλακιστεί.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο συνέβη αυτό: ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από το ηχηρό «όχι» στην αίτηση του ηθοποιού;

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News οι δικαστές στο βούλευμά τους κατέρριψαν έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην τελική απόρριψη.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «εκμεταλλευόμενος το εγνωσμένο κύρος του και την καταξίωσή του στον χώρο ως ηθοποιού, σκηνοθέτη και θιασάρχη επεδίωκε συναντήσεις με τα θύματά του και εκμεταλλευόμενος της επιθυμία τους για εύρεση εργασίας και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους τις απομόνωνε σε ιδιωτικούς χώρους, γραφείο, καμαρίνι, αυτοκίνητο και με ιδιαίτερη σκληρότητα και αναλγησία, χωρίς να πτοείται από τη σθεναρή αντίσταση, προέβαινε η επιχειρούσε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί τους.

Πέτρος Φιλιππίδης χυδαίο μήνυμα

Καταδεικνύεται η ιδιαίτερη επικινδυνότητα και η σταθερή ροπή του, καθώς και ο εθισμός στην τέλεση συναφών εγκλημάτων, με αποτέλεσμα να κρίνεται αιτιολογημένα πως αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει νέα εγκλήματα», είπαν οι δικαστές, οι οποίοι «πάτησαν» και στο ότι ο φερόμενος ως θύτης παρουσιαζόταν αμετανόητος.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται κατάθεση μάρτυρα που αναφέρεται πως εστάλη στο κινητό τηλέφωνο παθούσας, ένα χυδαίο μήνυμα από τον Πέτρο Φιλιππίδη με πλήρως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Κάπως έτσι, λοιπόν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να μη γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, που θα παραμείνει προφυλακιστέος στην Τρίπολη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share