Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της με την Μαρία Ηλιάκη

Τα ξαναβρήκαν;

12 Σεπτεμβρίου 2021 20:55
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις της με την Μαρία Ηλιάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε σήμερα 12/9 η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την αυριανή εκπομπή της 13/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε για για την Μαρία Ηλιάκη όπου δήλωσε πως χαίρεται που επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με την Μαρία μιλάμε, τα έχουμε ξαναβρεί, Οι παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν.

Όχι τα έχουμε ξαναβρεί, αλλά κανονίζουμε να πάμε για φαγητό, απλά έλειπε ο Φίλιππος να γυρίσει και ο άντρας της να βγούμε τετράδα… Τις επόμενες μέρες θα πάμε για φαγητό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο: «Νομίζω ότι χωρίσαμε στις διακοπές» - Η ζήλια για την Τούνη

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της τηλεοπτικής εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος «έλα βγάλε μου μια φωτογραφία». «Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο», μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει.

 Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο

Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share