Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: «Αν είχε συμβεί στην κόρη της…»

«Καρφιά» για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Φιλιππίδη

12 Σεπτεμβρίου 2021 18:29
Σπύρος Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: «Αν είχε συμβεί στην κόρη της…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δηλώσεις της ηθοποιού Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες προκάλεσαν σάλο, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» τόνισε πως ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε» είπε και συμπλήρωσε:

«Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές.

»Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω».

«Άστοχο το σχόλιο της»

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ούρλιαζε στις φυλακές ο Πέτρος Φιλιππίδης: Τι φώναζε όταν του ανακοινώθηκε πως δεν αποφυλακίζεται

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκισή του βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης στις φυλακές Τρίπολης. Μια απόφαση που τελικά βγήκε εχθές και τον δυσαρέστησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, κατέληξε ότι ο ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχονται ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share