Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε τα κλάματα on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι ολομόναχος...»

Η εξομολόγηση του

12 Σεπτεμβρίου 2021 14:54
Έβαλε τα κλάματα on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι ολομόναχος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο παρουσιαστής αρχικά παρακολούθησε ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες της ζωή του και στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο "λύγισε".

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά.

Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι».

«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά.

Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με δάκρυα στα μάτια.

«Καρφιά» Ουγγαρέζου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι σα να νιώθει τύψεις που κάνει ψυχαγωγία»

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μετέδωσε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος πέταξε τις σπόντες του στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην συνεχίσει στον ΑΝΤ1 ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την Ιωάννα Μαλέσκου ή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

δημήτρης ουγγαρέζος ιωάννα μαλέσκου

Πρόκληση χαρακτήρισε μία πιθανή συνεργασία με την οικοδέσποινα του Love it, την οποία βρίσκει όμως να μιλά με έναν ξύλινο λόγο. «Έχει τα φόντα αλλά δεν τα αξιοποιεί σωστά. Είναι σαν να νιώθει τύψεις που κάνει ψυχαγωγία» ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα δούλευε μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες ώρες πριν το φινάλε του «Love it». Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Τράβηξε πολύ η φετινή σεζόν, αλλά τα καλά πράγματα θέλουν διάρκεια. Ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν, από πολλές απόψεις. Είχε τόσο έντονες στιγμές και νιώθω γεμάτη, με πολλές εμπειρίες, με πολλά μαθήματα. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου με το “Love it”. Η εκπομπή βρήκε τα πατήματά της και τώρα ξέρουμε και τι πραγματικά αγαπάμε και τι αγαπάει και ο κόσμος και αυτό είναι το σημαντικότερο», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.
Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στη συνέχεια για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει πράγματα χωρίς φίλτρο. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής. Τώρα, αν στα μάτια του Δημήτρη φαίνομαι κάπως, εντάξει, είναι η άποψή του».

«Δεν γνωρίζω αν τη νέα σεζόν θα έχω την ίδια ομάδα», είπε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share