Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην αντεπίθεση η πρώην του Αλέξη Παπά: «Η γυναίκα που ονειρεύεται υπάρχει μόνο στα όνειρά του»

Μιλάνε ακόμα;

11 Σεπτεμβρίου 2021 15:23
Στην αντεπίθεση η πρώην του Αλέξη Παπά: «Η γυναίκα που ονειρεύεται υπάρχει μόνο στα όνειρά του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αλέσια Ντεμέζ, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και σχολίασε την εμφάνισή του στο Bachelor αναφέροντας πως η γυναίκα των ονείρων του γοητευτικού ηθοποιού υπάρχει μόνο στα όνειρά του, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

«Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι γι΄αυτόν που είναι στο Bachelor. Νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με εμένα και εκείνον.

Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς, τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική, να με κάνει να νιώθω ξεχωριστεί, να παλεύει για μένα γιατί και εγώ θα έκανα το ίδιο.

Εύχομαι να βρει τον έρωτά του στο Bachelor. Ίσως τον έχει βρει, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές πλέον. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια.

Δε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε μιλάμε ή βλεπόμαστε κάτι συμβαίνει οπότε…

Δε θα τον δω στο Bachelor, δε μπορώ να τον δω στα επεισόδια. Το κορίτσι των ονείρων του δεν υπάρχει, είναι μόνο στα όνειρά του» είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια Ντεμέζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο

The Bachelor 2: Το υπέρογκο ποσό που θα πάρει ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον ντόρο που δημιούργησε γύρω από το όνομά του με την συμμετοχή του στο Survivor 4 δεν θα έκανε μια τυχαία κίνηση. Αρχικά έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor, που αυτό αυτομάτως σημαίνει πως πλήρωσε μια ρήτρα για να αποδεσμευτεί. Θα το έκανε κάποιος αυτό λέτε αν δεν είχε κλείσει μια πολύ γκράντε συμφωνία.

Bachelor Παππάς ποσό

Η αμοιβή του Αλέξη Παππά για το The Bachelor

Είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας, ξέρει την αξία του και γνωρίζει καλά τον τρόπο για να "πουλήσει" σωστά τον εαυτό του! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς συμφώνησε με τους ιθύνοντες του ALPHA να του κατατεθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Τον έκλεισαν σε μια βίλα, με 21 κοπέλες για να βρει τον έρωτα και θα πάρει στο τέλος, εκτός από την κοπέλα που επιθυμεί, και 100.000 ευρώ! Αυτό θα πει δυνατό deal...

Βέβαια, όσο περνάνε οι ημέρες και τα γυρίσματα προχωρούν βγαίνουν στην φόρα κάποια πολύ πικάντικα πραγματάκια που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα "κοστίσουν" στον Αλέξη στην μετά Bachelor εποχή!

Και ο Βασιλάκος έκανε ντόρο τότε σαν εργένης αλλά τώρα... θυμίστε μου λίγο, που είναι;

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share