Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος... Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες...» (Video)

«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα...»

11 Σεπτεμβρίου 2021 14:06
«Κόλαφος» ο Πασχάλης Τσαρούχας: «Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος... Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόλαφος» ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλώντας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που τάραξαν το ελληνικό θέατρο. Παράληλα, για τις απειλές που δέχεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες έκανε λόγω ο γνωστός ηθοποιός.

«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα. Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας… Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα. Στη δική μας τη βάρδια, που λένε, έλαχε ένας κλήρος. προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν το πετύχαμε, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ», είπε.

Πασχάλης Τσαρούχας: Άλλες πέντε καταγγελίες στον Εισαγγελέα για βιασμούς - «Θα τα ξαναπούμε»

Εξελίξεις υπάρχουν για ακόμη μια φορά στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε ξανά στον Εισαγγελέα, προσκομίζοντας ακόμη πέντε καταγγελίες για βιασμούς, υποσχόμενος να επανέλθει με νεότερα στοιχεία.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ μίλησε για τις νέες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, επισημαίνοντας πως η Εισαγγελία ζητά κατά κύριο λόγο να αφορούν την προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας, μετά και τον προηγούμενο φάκελο που είχε κατατεθεί.

Πασχάλης Τσαρούχας νέες καταγγελίες

Πασχάλης Τσαρούχας: Οι δηλώσεις του για τις πέντε νέες καταγγελίες

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. Εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ.Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας» τόνισε ο κ. Τσαρούχας σε δήλωση του και συνέχισε:

«Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share