Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Στην αρχή δεν μου άρεσε...» - Η αποκάλυψη που μας άφησε «κάγκελο! (Video)

Η ατάκα της για την Ελένη Μενεγάκη

11 Σεπτεμβρίου 2021 12:44
Κατερίνα Καινούργιου: «Στην αρχή δεν μου άρεσε...» - Η αποκάλυψη που μας άφησε «κάγκελο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον τίτλο της νέας της εκπομπής και για τα πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Δεν μου άρεσε στην αρχή ο τίτλος. Συζητάγαμε το τίτλο της εκπομπής και λέω θα με περάσουν για τρελό ψώνιο! Μικρή διάβαζα την απλή Κατερίνα. Η μαμά μου δεν με άφηνε να διαβάζω την Σούπερ Κατερίνα, διότι είχε πιο σεξουαλικά θέματα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Η Μπέτυ Μαγγίρα μ’ αρέσει πολύ. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το ταλέντο της. Χάρηκα πολύ για την Δανάη Μπάρκα, είναι φίλη μου!», είπε. Για την Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρη ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

Για τη διαμάχη με το OPEN, είπε ότι τα προβλήματα αυτά θα τα αναλάβουν οι ειδικοί. «Για να αποχωρήσω σημαίνει ότι κάποια πράγματα με στενοχώρησαν πολύ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Άλλος άνθρωπος: Έτσι ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν απο τις πλαστικές στην πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με την ίδια να... κολάζει με την ομορφιά και τις αναλογίες της, έχοντας παραδεχθεί πως έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό το έχει παραδεχτεί η ίδια δημοσίως. Πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια ώστε να τα βρει με τον εαυτό της και να καταλήξει στην εικόνα που έχει σήμερα, έχοντας ετοιμαστεί για νέο «γερό» τηλεοπτικό μπάσιμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τρεις αισθητικές επεμβάσεις, έβαλε μαλλιά και γενικότερα έκανε ό,τι μπορούσε για να αισθανθεί καλά.

Η εμφάνιση της αρκετά χρόνια πριν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ξέρουμε σήμερα. Το μελαχρινό κορίτσι στην φωτογραφία είναι η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα πολύ όμορφη.

Τότε δούλευε στο Mega και στην πεντάδα της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί». Έτσι εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε» σε ρόλο ρεπόρτερ.

Κατερίνα Καινούργιου πριν και μετά

Η ίδια έχει δηλώσει πως «έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση» δήλωσε η παρουσιάστρια της οποίας οι πλαστικές έχουν συζητηθεί όσο καμίας άλλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share