Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τεράστια αλλαγή: Έτσι ήταν η Έλενα Παπαρίζου πριν από τις πλαστικές και την νίκη στη Eurovision

Μεγάλη η διαφορά!

10 Σεπτεμβρίου 2021 19:30
Τεράστια αλλαγή: Έτσι ήταν η Έλενα Παπαρίζου πριν από τις πλαστικές και την νίκη στη Eurovision
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Παπαρίζου δεν είναι μόνο μια κορυφαία τραγουδίστρια, αλλά κι ένας... διαχρονικός έρωτας τον ανδρών στην Ελλάδα, αν και με τη σειρά της έχει κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η Ελενα Παπαρίζου, που έχει γίνει θέμα και για τα κιλά της, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στο περιοδικό ΟΚ, πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, το οποίο και άλλαξε την εικόνα της. Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο η τραγουδίστρια αναφέρει πως θα το είχε κάνει μικρότερο.

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω, το έκανα και δεν θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα είναι ότι έλεγαν πως είχα κάνει, προτού καν την κάνω. Από τότε που έχω βάλει στήθος φαίνεται διαφορετικό το σώμα μου. Δεν το μετάνιωσα, αλλά αν έβαζα τον εαυτό μου ξανά στο χειρουργικό κρεβάτι, θα το είχα μικρύνει. Η αλήθεια είναι πως όταν το έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά στην πορεία πάχυνα. Αν με προσέξεις όμως δεν είμαι λεπτοκαμωμένη. Έχω μεγάλα άκρα, φοράω 40 νούμερο παπούτσι, έχω μεγάλο σβέρκο. Νομίζω ότι είμαι 1,70 από τα 10 μου χρόνια!».

Η αποκαλυπτική γυμνή φωτογραφία πριν από την πλαστική

Δείτε το φυσικό στήθος της Έλενας σε μία σπάνια και άκρως σεξουαλική φωτογραφία.

Ήταν ίσως η μοναδική φορά που η Έλενα Παπαρίζου είχε φωτογραφηθεί τόσο σέξι και είχε φανεί το στήθος της πριν την πλαστική.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το φυσικό στήθος της Έλενας μέσα από ένα χορταστικό sideboob και με μια γούνα να καλύπτει τα βασικά.

Έλενα Παπαρίζου γυμνή

Έλενα Παπαρίζου στήθος

Άλλες 4+1 διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν τις πλαστικές τους επεμβάσεις (photo)

Κατερίνα Καινούργιου

H Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί δημόσια τις επεμβάσεις που έχει κάνει, λέγοντας: «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά κλείνοντας τα στόματα.

Ελένη Χατζίδου

«Ναι έχω κάνει πλαστική στο στήθος, κάτι που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδας και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής. Ούτε ήθελα να προκαλέσω. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω, αλλά το σκεφτόμουν τρία χρόνια, γιατί φοβόμουν το νυστέρι. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ», είπε η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, το 2013.

Δούκισσα Νομικού

Επέμβαση στο στήθος της έχει κάνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία γιόρτασε την αλλαγή ντεκολτέ με την iconic εμφάνιση με... cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012. Tο 2011 είχε δηλώσει: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Ελένη Φουρέιρα

Ακομπλεξάριστη και χαλαρή η Ελένη Φουρέιρα είχε δηλώσει για την πλαστική στήθους: «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Μαρία Μπακοδήμου

Με πολύ χιούμορ μέσα από παλαιότερη εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της κι έκανε στο πρόσωπο την τεχνική με τα νήματα. Η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσε. «Ήταν μια βλακεία που πονάει πολύ», παραδέχτηκε. Σε άλλη συνέντευξη δήλωσε: «Κανένα μποτοξάκι πού και πού θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share